49% 42 szavazat
Boudica

Boudica

Boudica
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
25
Szereplők (25)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Prasutagus király feleségével, Boudicával az oldalán uralkodik az Iceni nép felett, de amikor Róma elárulja és megöli Prasutagust, a királyság férfi örökös nélkül marad, és a rómaiak elkobozzák földjét és vagyonát. Az őrület határára sodródva és elszántan bosszút állva férje haláláért, Boudica… Több


Forgatókönyvíró: Jesse V. Johnson
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.10.26.
Lucy Martin
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Lucy Martin

KULCSSZAVAK

 
2023.12.17 Caravaggio1978

legújabb vélemény

Amit az egekbe magasztalnak, hulladék, amit nem, az érdekes

Szerintem ha pár százezer dolcsival többet szánnak a filmre, tökéletes lett volna, túl kevés volt a statiszta. A mai hulladék filmek tengeréből ez kiemelkedik, jó volt a játék, a csajszi nagyon hitelesen adta elő a karaktert. A vége egy kicsit fura volt, nem jöttem rá, ki az a római félszerzet... Azért egy-két helyen megállítottam a mozit, hátha Nike jel lesz valamelyik rómain, akin zokni volt, de nem! Képi és hangi világ szuper, történet jó, csak kevés volt a harcosok száma.

0
 
2023.12.05 MiAzAki

Képtelenség lenne felsorolni, hogy mi minden rossz ezzel a filmmel. Az alakítások, rendezés, forgatókönyv, párbeszédek - rettenetes. Ahhoz képest, hogy korhű akar lenni, egyáltalán nem az, sőt, fantasztikus elemeket is beleraknak. Elpazarolt két óra.

1