Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók

 
Berto49   2017. 04. 15.

Sikerült egy jó mozit kifognom! Csodálkozom, hogy eddig még nem láttam ezt az 1987-ben készített kiváló tárgyalótermi drámát. Nem a téma miatt, mert a poént már az első húsz percben biztosan lehetett tudni (a „mostohaapuci” fürdetési manőverei), hanem Barbra Streisand zseniális játéka nyűgözött le. A legkiválóbb színésznők közé tartozik, azon kívül énekesnőként is a csúcson van. A védőügyvéd szerepében nagyon jó volt Richard Dreyfuss is. A film élvezetéhez nagyban hozzájárult a zseniális szinkron, Almási Éva és Tordy Géza remekelt. Viszont Leslie Nielsen a bevadult ügyfél alakjában súlyos szereposztási tévedés, mivel a személyéhez annyira hozzátapadt a sok paródiafilm (Csupasz pisztoly, Horrorra akadva, stb.), hogy komoly szerepben egyszerűen nevetséges, legalábbis számomra.

Barbra Streisand
Barbra Streisand

A film összbevétele 30 950 002 dollár volt (imdb.com).

 

Barbra Streisand volt az első színésznő, akinek gázsija átlépte az 5 millió dollárt, amit ezért a szerepért kapott.

(rbernadett)
 

Mark Rydell volt az első rendező, aki szóba került a film kapcsán, és Barbra Streisanddal érdeklődést mutatott Claudia szerepére. Azonban Rydell inkább a fiatalabb, Debra Wingert vette fel. Miután Winger kiszállt Streisand visszajött majd Rydell mondott le és végül Streisand Martin Ritt-ert szerződtette.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.