Karácsonyi fénytusa

Candy Cane Lane

2026.02.05 Heda

Rossz korhatárbesorolás!

Ez nem 6 éveseknek való film! A Pepper nevű szereplő, amikor azt mondja, hogy “p..ázzuk el őket..”, eléggé dühítő, hogy csúnya beszéd szerepel a filmben!!! Pont emiatt szoktam előre megnézni a filmeket, hogy véletlenül se fusson bele a gyerekem ilyen jellegű filmekbe.. sajnos nagyon oda kell figyelni ma már mindenre!

2025.02.01 Fikatours_blogger

Ha egy Hallmarkon futó kanadai film lenne, nem csalódtam volna benne. Eddie-től ennél többet vártam.

2024.04.23 Török389133

Egyáltalán nem rossz ez a film, kedves, aranyos, a története sem szokványos, egy karácsonyi filmnek teljesen jó.

2023.12.10 kaloz44

Nem volt rossz. Annyira nem volt vicces, inkább gyerekfilm, mint családi vígjáték. A feleség nekem picit idegesítő volt.

2023.12.29 RigbyTheMad

Karácsonyi fekete tusa!

Az alaptörténete nagyon jó volt, az animálása is. De az az alja stílus, amit a feketéknél megszokhattunk, az itt, ebben filmben végig benne volt. Egyszerűen frusztráló és szégyenteljes az a viselkedés és az beszéd, amit művelnek. Lehetne nekik is emb... Több

2023.12.01 lejov

Nem találtam valami érdekesnek, vagy felemelőnek. Eddie Murphy azért vicces benne, még akkor is, ha az alakítása amolyan félig-meddig próbálkozás csak.