Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
ovejuna   2018. 12. 02.

Számomra csalódás volt a film, és leginkább a gyenge forgatókönyve miatt. Se íze se bűze ennek a sztorinak. Kiemelném a kimondottan tetszetős operatőri munkát, de ezen kívül nem sok pozitívat tudok elmondani a filmről.

 
petresku   2018. 12. 01.

Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy a temérdek karácsonyi tematikájú családi film után, ez egy egészen üdítő darab. Nem állítom, hogy túllépne a konvenciókon, de ettől függetlenül egy egész jó darab.


 
cvölf   2018. 11. 30.

Szívhez szóló és humoros történetet mutat be A karácsony mentőakció, ami a gagyinak ható címe ellenére tartogat kellemes meglepetéseket. Nem az év legjobb filmjét kell várni tőle, de minket kimondottan jó érzéssel töltött el.

 
tony6   2018. 11. 29.

Nagyon kellemes hangulatú film, szerintem nagyon ideális egy közös családi mozizáshoz, szóval mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Alain Chabat
Audrey Tautou
Alain Chabat
Alain Chabat
Golshifteh Farahani
Audrey Tautou
Alain Chabat
Audrey Tautou
Alain Chabat
Alain Chabat
Grégoire Ludig
Golshifteh Farahani
Pio Marmai
Alain Chabat
 
A Kárácsony mentőakció igazi felüdülés lehet a százszor ismételt ünnepi témájú filmek tengerében, de nem szabad világmegváltást várni tőle. Egyszeri családi kikapcsolódásnak azonban bőven megfelel. több»
 
Mindenképpen családos programnak ajánlom a filmet, ahol számíthatunk rá, hogy elő fog fordulni néhány esetben a teremből ki-, és bejárkálás. Viszont ettől eltekintve szerintem minden gyerek örömmel nézi majd meg a mozit és még jobban várják majd a karácsonyt! több»
 

Alain Chabat egy interjúban elárulta, hogy a filmjéhez az adta az ötletet, amikor az Egyesült Államokban töltött néhány napot a Karácsony idején. "Mindenki a házát, az utcákat és a a boltokat díszítette... Elképzeltem, milyen lenne, ha a Télapó néhány nappal hamarabb érkezne épp a legnagyobb felfordulás kellős közepén."

(hp)
 

Kevesen tudják, de Alain Chabat rendező egy cameo erejéig feltűnt Luc Besson filmjében, a Valerian, és az ezer bolygó városá-ban.

(hp)
 

Alain Chabat rendező elmondta, hogy 2015-ben kezdte el írni a film forgatókönyvét, de akkor még nem voltak konkrét tervei, csak kedvtelésből áll neki az írásnak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.