Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 08. 18.

A karmikus film bemutatja, hogy az éremnek is mindig két oldala van! Egy menő ügyvéd, aki élete minden pillanatát szinte a munkájának szentelte és tisztességtelenül szerezte még sikereit is, egy váratlan lövés teljesen megváltoztatja az életét, mindent elölről kell kezdenie, de most teljesen más szemlélettel közelíti meg az őt körülvevő embereket és családját. Tanulságos filmek között szerepel, érdemes látni egyszer, kicsit az Életrevalókra hajaz, de ez drámai formában adja elő :)

 
Berto49   2017. 05. 12.

Nekem túlságosan giccses volt ez a film, mert nem hiszem, hogy egy ember akármilyen trauma nyomán180 fokos jellembeli változáson mehet keresztül. A történetben minden hatásvadász elem fel lett vonultatva; 11 éves kislány, a Foltos nevű kiskutya, akit természetesen Henry, a főhős megtanít az „ülni” parancsra, a Tamás bácsi jellegű fekete gyógytornász és az ő tanmeséje, és még hosszan lehetne sorolni a hatásvadász elemeket. A valódi körülmények elhallgatása, az anyagi viszonyok tisztázatlansága nagyon nagy hibája a filmnek. Az értékelésem egyedül Harrison Ford alakításának köszönhető, ő nagyszerű volt.


 
Zénó   2017. 04. 22.

Jól indul a film és az első fele érdekes, utána viszont az volt az érzésem, hogy a rendező nem tudta milyen irányba induljon el. Leült, belaposodott az egész, nagy nehezen sikerült összehozni egy tűrhető befejezést. Hát nem ez lesz Harrison Ford élete filmje. A Bradleyt alakító színész remek figura volt, kár hogy kevés szerep jutott neki.

 
Faarkaas   2015. 10. 29.

Az biztos hogy komoly tanulságot lehet levonni a filmből. Az ember élethelyzetének megváltozása mennyire más gondolkodást válthat ki és ravilagithat olyan dolgokra amiket előtte lehet hogy észre sem vettünk.

A film összbevétele 43 001 500 dollár volt (imdb.com).

 

Harrison Ford majdnem visszautasította Henry szerepét, mert attól tartott, hogy miután egyszer már játszott tárgyalótermi ügyvédet az Ártatlanságra ítélve (1990) című filmben, be fogják skatulyázni. Aztán amikor rájött, hogy csak a film első 10 percében kell betöltenie ezt a szerepet, meggondolta magát.

(rbernadett)
 

SPOILER! John Leguizamo önéletrajzában azt írta, hogy a film után utálkozó leveleket kapott felbőszült Harrison Ford rajongóktól, amiért a karaktere lelőtte Henryt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.