Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
72

Dragon Ball Z Special 2: Trunks története (1993)

Doragon bôru Z - Zetsubô e no hankô!! Nokosareta chô senshi - Gohan to Torankusu
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 12. 24.

legújabb vélemény

Habókos kis története van ami itt-ott nem túl rossz de azért alkalmanként elég fárasztó és lehúzó tudott lenni. Ami jó volt benne, hogy látványvilága eszméletlenül odavág. Egyszer érdemes megpróbálni.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Végre bepillantást nyerünk Trunks kétségbeesett jövőjébe, hogyan halt meg Goha, és mi által lett szuper csillagharcos. Szóval ez az egyik legjobb movie.


 
ellcrys89   2016. 02. 08.

Nem lett túl kiemelkedő anime. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is. Voltak gyengébb pontjai a animenek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.

 
golyo95   2015. 11. 29.

Kiskoromban szerettem, de igazából már most már belegondolva eröszakra buzdito kis mese amit nem ajánlom a kis gyerekeknek megtekintés csak felnöteknek

 
Robi   2015. 02. 19.

Dragon Ball Z nagyon király mese volt régen.Mindenki kigyúrva és mindenki szuper erős.Néha még most is szóba jön és lehet egy jót nosztalgiázni.Az összes része jó volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.