89% 54 szavazat
Dragon's Dogma

Dragon's Dogma

Dragon's Dogma
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
1
Szereplők (1)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Ethan egy sárkány miatt elveszítette az otthonát, ezért felkerekedik, hogy apródjával az oldalán elpusztítsa a hatalmas beistát. Ekkor még nem is sejti, hogy az útja során mennyi veszéllyel kell majd szembenéznie.... Vajon Te magad is szörnnyé változol, ha egy szörnnyel veszed fel a harcot?

A… Több


Forgatókönyvíró: Kurasumi Sunayama
Premier: 2020.09.17. | Netflix (2020.09.17.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 7 epizód

Hol nézheted

 
2021.09.18 Artúr

legújabb vélemény

Lélekvándorlás a bűnök útvesztőjében

Kifejezetten ajánlom a Netflix újabb felnőtt-tartalmú gyöngyszemét. Habár véleményem szerint a történet nem túl bonyolult, a szereplők motivációi vagy roppant egyszerűek, vagy nem derül ki róluk semmi, ennek ellenére valahogy ez a – vélhetően alacsony költségvetésű – mű mégis összeáll, és a végkifejletben értelmet nyernek az egyes "fejezetek". A nem 100%-os élményt az okozza, hogy végig az volt az érzésem, hogy ez csak egy bevezető egy később kibontakozó mélyebb univerzumhoz. A rajzolás nekem tetszetős, kifejezetten szép, látványos. Könnyed, nem bonyolult szórakozás, de egy Capcomos videójáték-feldolgozástól én nem is vártam többet. A játék szerelmeseinek vélhetően nagyobb élményt nyújt. Érdekes volna egy következő évad.

0
 
2020.09.18 philboy

Gyorsan beránt, úgyhogy vigyázni kell vele :) Izgalmas fantasy érdekes, szerethető és érthető karakterekkel, és a valóságtól annyira távoli világgal, hogy jó benne elmerülni egy kicsit.

1
 
2020.08.15 András

Vannak ugyan kisebb-nagyobb hibái, de egészen élvezhető és izgalmas sorozat, elég egyedi ltáványvilággal, amiért már önmagában érdemes megnézni. Ha nem is az egészet, egy-két részt legalább.

1
 
2020.08.25 Marko

Gond nélkül végignézős.

0