80% 30 szavazat
Egy apáca szerelme

Egy apáca szerelme

Storia di una capinera
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Hétévesen küldték zárdába a gazdag olasz család kislányát. A lány az isteni kegyelemben él, elzárva, megfosztva a külvilág minden örömétől, amikor a terjedő kolerajárvány miatt újra hazakerül. A tisztelendőanya felhívja a figyelmét az ördögi kísértésekre, de ténylegesen nem tudja felkészíteni őt. A fiatal nőt elbűvölik az otthoni élet apró örömei és nővérének vőlegénye... A film gyönyörű jelmezeiért az olasz jelmeztervezők egyik legnagyobb egyénisége, Piero Tosi a Donatello-díjat és az Ezüst szalagot is megkapta.

Forgatókönyvíró: Franco Zeffirelli, Allan Baker
Ország: Japán, Olaszország
Premier (HU): 1995.04.13.
 
2016.07.08 anonym

legújabb vélemény

Égi és földi szerelem mely kizárja egymást...ahogy ezt a regulák tanítják. Erről szól nagy vonalakban ez a film, nagyon romantikusan, de őszinte nyíltsággal megfotózott képsorokkal.

0
 
2015.04.06 Mirci

Nagyon szép és érzékeny jellemábrázolás tanúi lehetünk ebben a filmben. A zárdában nevelkedett kislány és a világi élet találkozásának feszültsége tartja fent a drámai hangulatot...nekem nagyon tetszik, igazi klasszikus.

0
 
2016.05.11 Nagy80

Sziasztok! Igazabol nekem semmi bajoma filmmel szep volt gyonyoru befejezessel persze szeretnem ha a tv benis adnak neha neha!! Udvozlettel Timi

0