Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

Hát az én világomat nem rengette meg ez a film jelenleg. Számomra ez a film teljes katasztrófa volt, mert hiába is vártam. Nem ütötte meg a tőle elvártakat. Ezt leszámítva tuti akad, akinek bejön ez is.

 
Sniper   2015. 01. 15.

Ez egy rendkívül kegyetlen film, fel nem tudom fogni, hogy ilyen létezhet. A történet valami bámulatosan ütős. Nick Nolte és Susan Sarandon kettőse pedig zseniális. Mindenképpen nézzétek meg ezt a filmet, csak készüljetek fel, hogy sorra gyomrosokat fog osztani.


 
mrarizona   2016. 01. 04.

Sok filmet lattam mar, valoszinuleg ez a legdurvabb film, amiben egy gyerek szenvedeset lathatjuk. Csak eros idegzetueknek, en tobbszor becsuktam kozben a szemem.

 
ovejuna   2015. 07. 30.

Vizuálisan nem egy kidolgozott film, nem annyira átütő a szín és a beállítások. Viszont a cselekmény minden hiányosságért kárpótol!

Nick Nolte
Susan Sarandon
Nick Nolte
Susan Sarandon
Peter Ustinov
Nick Nolte
Nick Nolte
Susan Sarandon

A film összbevétele 7 286 388 dollár volt (imdb.com).

 

Lorenzo Odonenak orvosai szerint nem kellett volna túlélni a gyermekkorát, végül 2008 május 30-án hunyt el 30 éves korában.

(rbernadett)
 

Ezt filmet Lorenzo olaja címmel mutatták be Magyarországon 1993 április 23-án.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.