Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Anti007   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

Önbíráskodás?

Szerintem ez egy nagyon jó film. Egyértelmű, hogy Farrah Fawcett sokat dob a filmen, de érdekes a sztori és izgalmas is. Ajánlom krimi/thriller kedvelőknek.

 
Berto49   2019. 03. 17.

Jogos bosszúállás, vagy jöjjenek a rendőrök?

A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZ! Feminista film a nyolcvanas évek közepéről. A kissé megöregedett és megcsúnyult Farah Fawcett egymaga sikeresen megakadályozta a tervezett nemi erőszak véghezvitelét. A támadó szerepében James Russo remek alakítást nyújtott. Ellenben gőzerővel működtek az agyoncsépelt fordulatok, feszültség és izgalom csak módjával fordult elő. A kissé hasonló „Másik én” című film Jodie Foster főszereplésével sokkal jobb. Igaz, hogy több mint húsz évvel később készült, volt idő a téma csiszolgatására.


 
Cercei   2016. 09. 26.

Még anno láttam a filmet, akkor nagyon tetszett. Évek múltával kicsit megmosolyogtam az egyes jeleneteket, de azért még most is élvezhető volt.

 
pav   2016. 07. 19.

Intenzívebb hőfokú thrillerhez vagyok szokva, ez nekem kicsit sablonos volt. Persze egy-két jelenet azért odavágott, de alapjáraton nem nyerte el a tetszésem a film. Kevés volt.

Farrah Fawcett
Farrah Fawcett
Farrah Fawcett
Alfre Woodard
Farrah Fawcett
James Russo
Farrah Fawcett
Alfre Woodard
Farrah Fawcett
Farrah Fawcett
James Russo

A film összbevétele 13 418 091 dollár volt (imdb.com).

 

A film William Mastrosimone színdarabja alapján készült. Érdekesség, hogy Farrah Fawcett a színpadi változatban is játszott.

(Berto49)
 

Jill, a "Charlie angyalai" című sorozatból, vagyis férjezett nevén Farah Fawcett-Majors (1947-2009) egyetlen olyan filmje, amelyet Golden Globe-díjra is jelöltek.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.