Félelem és Shrekketés

Scared Shrekless

Cikkek

2025.08.05 Leslie77

Rövid, halloween témájú animációs különkiadás, amely Shrek és barátai világában játszódik, és több, klasszikus horrorfilmeket parodizáló rémtörténeten keresztül igyekszik szórakoztatni a nézőket. A stílus vizuálisan igényes, élénk színekkel, dinamiku... Több

2017.04.12 indingo

Tetszett, hogy másoknak is több szerep jutott, nem úgy mint az előző részekben. Mindenki elmondhatta a saját történetét,a mézeskalács lánykát megevő télapós volt a legjobb. :)

2020.10.20 Bazzzsi

Nekem tetszettek a kis történetek és mindig jó egy ünnep köré felépített mesét megnézni. Mézi most is vitte a prímet.

2018.04.26 TomÁcs

A Halloween nálunk nem annyira népszerű, de már annyi filmben látja az ember, hogy egészen megkedveli. Tetszettek a szereplők kis történetei, mindegyikben volt mondanivaló.

2019.05.21 petraszab

A nagy filmeket jobban szeretem. Ez egy picit sietős és elnagyolt, de azért még így is akadtak benne humoros jelenetek.

2016.04.04 Annuska

Az alapötlete nagyon jó a mesének és a kivitelezéssel sincs semmi bajom. Hogy miért lett zöld az ogre, na azt nem tudom. Mézike karaktere - ha már sütemény - zabálnivaló. A készülő musicalre kíváncsi vagyok, bár megnézni a borsos jegyár miatt nem fogom.

2015.07.26 one1970

A legjobb rész a Shrek 1... ez szerintem vitathatatlan... a többi rész már-már eléggé vontatott.. Nincs meg benne az az áttörés, ami az első részben végig jelen volt...

2016.11.16 Fiatalság kirobbanó ereje Nézhetetlen

Miért kell ilyen meséket létrehozni? Hogy tönkretegyék a nyugovóra térő gyermekek álmát, most komolyan, emiatt nem tudtam rendesen aludni!!! Miért kellet ennek a degenerált, utolsó vacaknak egyszerűen megszületnie??!