Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
L.Morningstar   2016. 07. 17.

legújabb vélemény

Fantasztikus. Egyszerű és mégis nagyszerű alkotás ez. Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba semmilyen téren a filmet. Szerethető volt az elejétől a végéig és nem laposodott el.


Galéria (3)

Videók (1)

 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Miután az MGM bedobozolta a filmet, egy hírhedt vándormutatványos, Dwain Esper megvette a forgalmazás jogát, és járni kezdte vele az országot és olyan címekkel vetítette, mint "Tiltott szerelem" vagy "A természet tévedései".

(rbernadett)
 

Prince Randian - a férfi, aki karok és lábak nélkül született - kifejlesztett egy szokást, mely szerint elbújt a sötét sarkokban és vérfagyasztó ordítással ijesztette halálra az arra járókat.

(rbernadett)
 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Azt a jelenetet, amiben Prince Randians cigarettára gyújt megvágták, ugyanis eredetileg ő is sodorta azt a cigarettát.

(rbernadett)
 

A filmet eredetileg betiltották Ausztráliában.

(rbernadett)
 

Az Egyesült Királyságban a filmet a bemutatót követően 30 évre betiltották.

(rbernadett)
 

Tod Browning képtelen volt másik filmet forgatni az elkövetkezendő három évben.

(rbernadett)
 

Az elektromos berendezések annyira rosszul voltak földelve, hogy a stábot gyakran megrázta az áram.

(rbernadett)
 

Ahelyett, hogy áhítattal látogatták volna a forgatást a legtöbb MGM alkalmazott mindent elkövetett azért, hogy ne kelljen elmenniük rá.

(rbernadett)
 
Sajnálom, hogy megsemmisült az eredeti változata, mert biztos vagyok benne, hogy még árnyaltabb, kegyetlenebb és őszintébb képet kaphattunk volna erről a világról, az egymás ellen elkövetett kegyetlenségek lélektanáról, arról ahogyan felmentjük magunkat a felelősség alól és az emberi természet kukkolásba hajló kíváncsiságáról is. több»