Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Szörnyszülöttek (1932)

Freaks
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
36
Képek
1
Videók

Galéria (36)

Videók (1)

 
Péter Fazekas   2021. 11. 19.

legújabb vélemény

0

Nem rossz film!

 
L.Morningstar   2016. 07. 17.

0

Fantasztikus. Egyszerű és mégis nagyszerű alkotás ez. Nagyon szerettem benne, hogy nem vitték túlzásba semmilyen téren a filmet. Szerethető volt az elejétől a végéig és nem laposodott el.

 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Miután az MGM bedobozolta a filmet, egy hírhedt vándormutatványos, Dwain Esper megvette a forgalmazás jogát, és járni kezdte vele az országot és olyan címekkel vetítette, mint "Tiltott szerelem" vagy "A természet tévedései".

(rbernadett)
 

Prince Randian - a férfi, aki karok és lábak nélkül született - kifejlesztett egy szokást, mely szerint elbújt a sötét sarkokban és vérfagyasztó ordítással ijesztette halálra az arra járókat.

(rbernadett)
 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Azt a jelenetet, amiben Prince Randians cigarettára gyújt megvágták, ugyanis eredetileg ő is sodorta azt a cigarettát.

(rbernadett)
 
Sajnálom, hogy megsemmisült az eredeti változata, mert biztos vagyok benne, hogy még árnyaltabb, kegyetlenebb és őszintébb képet kaphattunk volna erről a világról, az egymás ellen elkövetett kegyetlenségek lélektanáról, arról ahogyan felmentjük magunkat a felelősség alól és az emberi természet kukkolásba hajló kíváncsiságáról is. több»