Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Gangs of Wasseypur (2012)

Gangs of Wasseypur
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

Odaver! nekem nagyon adta.

 
Deku   2017. 12. 23.

Nem volt rossz. Van ennél sokkal jobb de mindenképp nézhető egyszer csak már láttunk hasonlót. Ezt a filmet a középmezőnybe tudnám elképzelni. Kicsit nehéz volt eldöntenem, hogy mit is érzek vele kapcsolatban.


 
e-batta   2017. 01. 28.

Bandaháború

Minden tiszteletem a feliratkészítőé, de tényleg. Rendesen megszenvedhetett vele, akárhogy számolom, a két rész együttesen 5 óra 33 perces!!! És rengeteget beszélnek benne, mert folyamatosan megy az áskálódás, szervezkedés, politikai és hatalmi machinációk. Aki megnézi, készüljön fel arra, hogy még nagyítóval sem talál pozitív főhőst. Mert nincs. Csak negatív szereplők vannak, mert semmi másról nem szól, mint 1941-től 2005-ig tartó folyamatos bandaháborúról, ami három család körül körvonalazódik. Mindhárman muszlimok, úgyhogy nem a vallás az oka a folyamatos gyilkolásnak, hanem a pénz és a hatalom. Ki a vezér, ki az erősebb, ki uralkodik Wasseypur, Dagdhan és Jharkhand felett (Bihar állam ne... több»

 
Mulds   2016. 06. 11.

Az egyik legjobb. Eme film az egész család számára is kikapcsolódást nyújthat akár. Nálunk például igazán nagy sikert aratott így bátran ajánlhatom bárkinek. Odatette magát a film és kész. Ajánlom!

 
Sonny   2016. 05. 28.

Egészen jó film, habár rettenetesen hosszú, s olykor nagyon véres.

A film összbevétele 665 dollár volt (imdb.com).

 

A Huma Qureshi által játszott Mohsina nevű karakter nincs benne a forgatókönyvben, Anurag Kashyap rögtönözte neki a szerepet.

(e-batta)
 

Sohil Shah rendezőasszisztens egy furcsa balesetben halt meg a film forgatása alatt Banarasban. Dzsipje lezuhant egy hídról, Sohil beverte a fülét egy fémrúdba, és pillanatok alatt elvérzett.

(e-batta)
 

Szokatlan lépés Indiában, a filmet két részben mutatták be, néhány hónap különbséggel. A forgatókönyvet két különálló történetként írták meg, ami önállóan is megállja a helyét, de egy történetnek hat, ha a filmeket együtt nézik meg.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.