Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Harry Brown (2009)

Harry Brown
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Tetszett, bár "csak" egy bosszúfilm, a közeg, amit bemutat, mégis dob egyet rajta. Egész realista alkotás (azt leszámítva, hogy a nyugdíjas Michael Caine az igazságosztó), nincsenek a valóságtól elrugaszkodott akciójelenetek benne. A suttyó kölykök m... több»

 
irongozu   2016. 04. 15.

0

Számomra azért lebilincselő, mert remekül tárja fel mindazt a frusztrációt, amely a bili kiborulásához vezetett. A film nem válik kínossá, Caine végig úgy viselkedik, ahogy egy jó karban tartott hetvenhét éves férfi, emellett kapunk néhány kőkemény jelenetet is. A sok Batman sztori után felüdítő szerep.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

0

A jó szóról nem ez a film jut eszembe elsőnek. Ötletem sincs, hogy tarthatják egyesek minden idők legjobb filmjének. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók csak valahogy nem jött át az érzés.

 
tamas84   2015. 10. 30.

0

Zseinális volt ez a film. Michael Caine egyszerűen elképesztően tudta párhuzamosan játszani a kőkemény akcióhőst és a szeretni való nagypapát. Hogy ez kinek jutott eszébe? De nagyon jól sikerült kidolgozni az ötletet, bár az elején én kételkedtem, de mégis nagyon tetszett.

 
stif   2015. 10. 13.

0

Azzal együtt, hogy van valami komolytalan ebben a filmben - naná, majd papuska rendet tesz a fiatalok között, ez nyilván megtörténhet - van egy nagyon szomorú és mély mondanivalója is a filmnek szerintem, arról, hogy hogyan hagyjuk magukra nem csak e... több»

A film összbevétele 1 818 681 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Caine-ben és Harry Brownban sok a közös vonás, például ugyanazon a környéken laknak, és mindketten háborús veteránok.

(kázsé)
 

A kocsmában éneklő nő a stáb ápolónővére volt.

(kázsé)
 

Katie Jarvis játszott volna egy női bűnözőt a filmben, de idő közben teherbe esett.

(kázsé)
 

Daniel Barber első nagyobb filmje.

(kázsé)
 

Három színész is játszik a filmben, akik különböző karaktereket alakítanak a Trónok harca című HBO sorozatban.

(kázsé)