Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Garfield 2 (2006)

Garfield: A Tail of Two Kitties
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Vélemények: Garfield 2 (2006)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
hsanya182   2016. 03. 21.

Remek fiatalos kikapcsolódás, sablonos koldus és királyfis történet, cuki állatok, tunyulós, pöffeszkedő macska beszólások, és szokásos főgonosz megleckéztetés...

 
mamiéstöti2   2018. 12. 12.

Aranyos családi film, tetszik a grafikája és nem üt el túlságosan az első résztől, mégsem mondható unalmasnak.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Kellemes gyerekfilm. Az első rész nekem jobban tetszett, de mivel Garfield meséken nőttem fel így ezt is elnyerte a tetszésemet. Klasszikus hercegcserés, hasonmásos film. A lusta cicának egy darabig legalább királyi bánásmódban volt része míg el nem kezdődtek a bonyodalmak. Kifejezetten tetszett, hogy a történet különböző helyszínen folytatódott.

 
NFG   2018. 03. 31.

Sajnos azért nem lett annyira jó mint az előző rész! Ennek ellenére ez is jó kikpcsolódást nyújt! A Garfield-féle humor, ami ugye a legfontosabb, nem marad el!

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 18.

Mindenütt jó de legjobb otthon - akár ez is lehetne a film mottója. Garfield egy időre helyet cserél egy herceggel, aki ugyanúgy néz ki mint Ő. Egymás életét élik és élvezik, de aztán mindenkinek hiányzik a saját megszokott kis élete. Vicces jelenetekkel, hanglejtéssel vár Garfield, érdemes megnézni!

 
a-arnold   2016. 09. 08.

Imádom Garfield-ot :) A 2. rész talán picivel jobb is, mint az első, de mindkét rész remek vígjáték. Elbírnám viselni, ha lenne még folytatása :)

 
baalint   2017. 11. 21.

Nem lett rosszabb mint az 1, de azért csodát ne várjunk. Till Attila magyar hangja szerencsére sokat dob Garfieldon. Inkább gyerekeknek készült, felnőtten már unalmas :)

 
domi1229   2016. 03. 21.

A történeten azért lehetett volna mit csiszolni, sőt miket beszélek nagyon sokat lehetett volna csiszolni, sőt ha már itt járunk az egész filmen nagyon sok csiszolni való van. Ha leülsz családdal pont tökéletes kis kikapcsolódás egy jó kis vasárnap délutánon. De azért lehetett volna sokkal de sokkal jobb Garfield filmet csinálni az tény :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.