Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79

Garfield 2 (2006)

Garfield: A Tail of Two Kitties
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
4
Videók
Garfield 2
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Kellemes gyerekfilm. Az első rész nekem jobban tetszett, de mivel Garfield meséken nőttem fel így ezt is elnyerte a tetszésemet. Klasszikus hercegcserés, hasonmásos film. A lusta cicának egy darabig legalább királyi bánásmódban volt része míg el nem kezdődtek a bonyodalmak. Kifejezetten tetszett, hogy a történet különböző helyszínen folytatódott.

 
hsanya182   2016. 03. 21.

Remek fiatalos kikapcsolódás, sablonos koldus és királyfis történet, cuki állatok, tunyulós, pöffeszkedő macska beszólások, és szokásos főgonosz megleckéztetés...


 
mamiéstöti2   2018. 12. 12.

Aranyos családi film, tetszik a grafikája és nem üt el túlságosan az első résztől, mégsem mondható unalmasnak.

 
NFG   2018. 03. 31.

Sajnos azért nem lett annyira jó mint az előző rész! Ennek ellenére ez is jó kikpcsolódást nyújt! A Garfield-féle humor, ami ugye a legfontosabb, nem marad el!

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 18.

Mindenütt jó de legjobb otthon - akár ez is lehetne a film mottója. Garfield egy időre helyet cserél egy herceggel, aki ugyanúgy néz ki mint Ő. Egymás életét élik és élvezik, de aztán mindenkinek hiányzik a saját megszokott kis élete. Vicces jelenetekkel, hanglejtéssel vár Garfield, érdemes megnézni!

 
a-arnold   2016. 09. 08.

Imádom Garfield-ot :) A 2. rész talán picivel jobb is, mint az első, de mindkét rész remek vígjáték. Elbírnám viselni, ha lenne még folytatása :)

 
baalint   2017. 11. 21.

Nem lett rosszabb mint az 1, de azért csodát ne várjunk. Till Attila magyar hangja szerencsére sokat dob Garfieldon. Inkább gyerekeknek készült, felnőtten már unalmas :)

A film összbevétele 141 702 264 dollár volt (imdb.com).

 

Billy Connolly bevallotta, hogy amikor felajánlották neki Daris szerepét a második részben, azt sem tudta, hogy van első rész.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.