Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Garfield 2 (2006)

Garfield: A Tail of Two Kitties
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2016. 03. 21.

Remek fiatalos kikapcsolódás, sablonos koldus és királyfis történet, cuki állatok, tunyulós, pöffeszkedő macska beszólások, és szokásos főgonosz megleckéztetés...

 
mamiéstöti2   2018. 12. 12.

Aranyos családi film, tetszik a grafikája és nem üt el túlságosan az első résztől, mégsem mondható unalmasnak.


 
NFG   2018. 03. 31.

Sajnos azért nem lett annyira jó mint az előző rész! Ennek ellenére ez is jó kikpcsolódást nyújt! A Garfield-féle humor, ami ugye a legfontosabb, nem marad el!

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 18.

Mindenütt jó de legjobb otthon - akár ez is lehetne a film mottója. Garfield egy időre helyet cserél egy herceggel, aki ugyanúgy néz ki mint Ő. Egymás életét élik és élvezik, de aztán mindenkinek hiányzik a saját megszokott kis élete. Vicces jelenetekkel, hanglejtéssel vár Garfield, érdemes megnézni!

 
a-arnold   2016. 09. 08.

Imádom Garfield-ot :) A 2. rész talán picivel jobb is, mint az első, de mindkét rész remek vígjáték. Elbírnám viselni, ha lenne még folytatása :)

 

Billy Connolly bevallotta, hogy amikor felajánlották neki Daris szerepét a második részben, azt sem tudta, hogy van első rész.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.