Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Garfield 2 (2006)

Garfield: A Tail of Two Kitties
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
4
Videók
Garfield 2
 
hsanya182   2016. 03. 21.

Remek fiatalos kikapcsolódás, sablonos koldus és királyfis történet, cuki állatok, tunyulós, pöffeszkedő macska beszólások, és szokásos főgonosz megleckéztetés...

 
mamiéstöti2   2018. 12. 12.

Aranyos családi film, tetszik a grafikája és nem üt el túlságosan az első résztől, mégsem mondható unalmasnak.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Kellemes gyerekfilm. Az első rész nekem jobban tetszett, de mivel Garfield meséken nőttem fel így ezt is elnyerte a tetszésemet. Klasszikus hercegcserés, hasonmásos film. A lusta cicának egy darabig legalább királyi bánásmódban volt része míg el nem kezdődtek a bonyodalmak. Kifejezetten tetszett, hogy a történet különböző helyszínen folytatódott.

 
NFG   2018. 03. 31.

Sajnos azért nem lett annyira jó mint az előző rész! Ennek ellenére ez is jó kikpcsolódást nyújt! A Garfield-féle humor, ami ugye a legfontosabb, nem marad el!

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 18.

Mindenütt jó de legjobb otthon - akár ez is lehetne a film mottója. Garfield egy időre helyet cserél egy herceggel, aki ugyanúgy néz ki mint Ő. Egymás életét élik és élvezik, de aztán mindenkinek hiányzik a saját megszokott kis élete. Vicces jelenetekkel, hanglejtéssel vár Garfield, érdemes megnézni!

A film összbevétele 141 702 264 dollár volt (imdb.com).

 

Billy Connolly bevallotta, hogy amikor felajánlották neki Daris szerepét a második részben, azt sem tudta, hogy van első rész.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.