Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
77%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
19
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Garfield
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

A kövér ,lusta macska.Oké,aranyos,de semmi több,számomra nem poénos,és nem is vicces.Inkább egy óriási blődség,és semmitmondó sztori.Felejtős.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 12.

0

Abszolút el lett találva a történet, jó a szereposztás, sok benne a humor és mégis izgalmas és minden korosztály számára ajánlott.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nekem nagyon tetszett, az első rész és a második rész is. Szívesen látnánk egy harmadik részt is ami trilogiává teszi a dagadt narancssárga lusta macska történetét. Végülis rajzfilmből filmet csinálni nem könnyű nehéz megragadni azt a varázst ami a rajzfilmben történik azt a hangulatot stb.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 05.

0

Lehet azért mert kiskoromban nagyon sokat láttam, de lehet azért mert tényleg gyenge a film, de nekem nem jött be így felnőtt fejjel újranézve. Nem lehet 100 %-osan lehúzni mert a híres Garfield képregények motívumait mind beletették de ez csak a fős... több»

 
VvV   2018. 11. 30.

0

Mindig érdekes egy mesét digitális változatban látni. A története is helyes volt, tetszett.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

0

Hatalmas képregény őrült voltam kiskoromban, minden kellett ami Garifieldos. Az a film csak részben hozta vissza a régi emlékeket, túl menőnek akarták beállítani a cicust.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Nagyon kellemes meglepetés volt. Gyengébbre számítottam, de nem bántam meg végül, hogy megnéztük. Igazán vicces és karakteres garfieldet varázsoltak a készítők. Jókat nevetett rajta az egész család.

Galéria (5)

Jennifer Love Hewitt
Breckin Meyer
Stephen Tobolowsky

Videók (1)

A film összbevétele 200 804 534 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Nermal egy sziámi macska, aki a zsákutcában él. A képregényben Nermal egy szürke cirmos cica, aki eredetileg Jon szüleinek macskája.

(dailyfilmsan )
 

A filmben Jon örökbefogadja Odie-t Liz állatkórházából. A képregényben viszont Odie eredetileg Jon barátjának, Lymannak a háziállata volt.

(dailyfilmsan )
 

Jim Carrey-t felkérték Jon Arbuckle szerepére, de visszautasította a lehetőséget.

(dailyfilmsan )
 

Jim Davis a Garfield-dal Guinmess rekorder lett 2007-ben, amikor egyszerre az egész világon 2.850 újságban jelent meg a képregénye.

(Archívum)
 

Jim Davis-nek soha nem volt és nem is lehetett volna macskája abból kifolyólag, hogy neje allergiás volt a macskaszőrre.

(Archívum)
 

Jim Davis nagyapja után kapta a macska a Garfield nevet.

(Archívum)