89% 61 szavazat
Griselda

Griselda

Griselda
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
33
Szereplők (33)
10
Képek (10)
4
Videók (4)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
49
Cikkek (49)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

Sofía Vergara
Sofía Vergara
Christian Tappán
Sofía Vergara
Paulina Dávila
Sofía Vergara
Alberto Guerra
Vanessa Ferlito
Sofía Vergara
Paulina Dávila
Alberto Guerra
Sofía Vergara

FILMINFÓ

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre.

(Hupka Adrián)

Rendező: Andrés Baiz
Forgatókönyvíró: Ingrid Escajeda, Doug Miro, Cassie Pappas
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2024.01.25. | Netflix (2024.01.25.)
 
2024.02.07 Roland Altner

legújabb vélemény

Végig érdekes tud maradni. Kiváló.

0
 
2024.02.03 hp

Örülök, hogy a Netflix bizalmat szavazott Vergarának, már itt volt az ideje, hogy egy drámai oldaláról is bemutatkozzon, és tényleg brillírozott a szerepében. Kegyetlen történet ez, de remekül adaptálták nagyszerű alakításokkal.

0
 
2024.01.26 szemtelen

Drogbárónő

A „Griselda” egy Narcos spin-off produkció, ahol az alkotócsapat ezúttal is egy ismert és létező személy tevékenységét örökíti meg. Griselda Blanco, a fekete özvegy, vagy másképpen kokain keresztanya néven futó kolumbiai drogbárónő az 1970-es évektől a kétezres évekig uralta a piacot, és évente több száz emberöléssel hagyott nyomot maga után. A sorozat a szörnyű tettek ellenére meglehetősen szórakoztató és jól összerakott. A hatrészes, részben fikciós elemekből álló minisorozat végig leköti a figyelmet, jól ritmusban folyik a történetmesélés. A hangsúly a drogüzlet látványosabb, érdeklődésre számot tartó oldalán áll, a szörnyűséges valóság és pusztítás háttérszerepet kap a rendezésben. A 6 epizódnak köszönhetően jól követhető a mesésen jövedelmező drogbirodalom kiépítése, ugyanakkor nincs túlnyújtva unalmas részletekkel (habár a vége kissé hirtelenre sikerült). Egyik másik különösen feszült jelenetében felveszi a versenyt a műfaj legjobbjaival, ugyanolyan megrázó, minőségi tud lenni, mint nagy elődei legjobb részletei. Élvezetes, jó tempójú, „slágergyanús” produkció, ahol a szereplők is megállják a helyüket.

0
 
2024.01.26 thomino

Pörgős, jó sztorival, alakításokkal. Egy kötelező darab a téma szerelmeseinek, de mindenki másnak is megéri vetni rá egy pillantást, nem bánjátok meg.

0
 
2024.01.25 sandras87

Jó, élvezhető sorozat. Néha kicsit úgy éreztem, hogy a mexikói drogsztorik kötelező köreit rójuk, eredeti történetmesélés helyett, de ettől függetlenül nem volt rossz. Sofia Vergara alakítása pedig kiváló.

0
 

Martín Rodríguez játssza Rivi Ayalát, a színész 178 cm magas. A valódi Rivi Ayala 170 cm volt.Szerző: Hupka Adrián

#1
 

Blanco fia, Michael Corleone Blanco pert indított, hogy megpróbálja megakadályozni a sorozat megjelenését. Michael azt állítja, hogy nem fizették ki őt tanácsadóként, és azt tervezte, hogy saját projektet készít az édesanyja életéről.Szerző: Hupka Adrián

#2