Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Happy New Year
Shahrukh Khan
Deepika Padukone
Deepika Padukone
Shahrukh Khan
Deepika Padukone
Vivaan Shah
Sonu Sood
Shahrukh Khan
Boman Irani
Deepika Padukone
Abhishek Bachchan
Shahrukh Khan
Deepika Padukone
Shahrukh Khan
Vivaan Shah
Boman Irani
Shahrukh Khan
Sonu Sood
Deepika Padukone
Shahrukh Khan
Deepika Padukone
 
e-batta   2017. 02. 05.

legújabb vélemény

Elraktározandó film

Újabb film a készletemben, amit elraktározok, és sűrűn elő fogok venni, vagy azért, hogy meghallgassam a dalokat (amelyek nem is annyira sikerültek jól), megcsodáljam Dubait, elnézegessem a ruhákat, vagy szimplán csak azért, hogy teli szájjal röhöghessek. Farah Khan ismét megcsinálta! A Main Hoon Na és az Om Shanti Om után ismét elérte, hogy egész India csak rá figyeljen, és sorba álljon mozijegyekért (a Tees Maar Khan hatalmas bukása után szüksége is volt erre). Az imdb 5,8-as szavazási rátáját ezúttal nem tudtam komolyan venni, nekem a film a szívem csücske lett. Hogy miért? - Shah Rukh Khan 50 évesen is gyönyörűen kidolgozott izmait látni fergetegesen koreografált akciójelenet közben - Bo... több»

 
PinkPetra   2015. 09. 09.

Tiszta Ocean's trilógia, csak zenés-táncos kivitelben :)


 
Sven   2015. 04. 20.

Nem rossz, sőt egész trükkös kis film. A szereplőgárda is nagyon jó - SRK-nal és Deepikával mondjuk ez nem csoda. Viszont a zenéktől többet vártam.

A film összbevétele 3 086 192 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenet, amelyben Shahrukh Khan színpadiasan hátradől a széken, a Flashdance-ből vett póz, amellyel Jennifer Beals szerepel a plakátokon. Az egyetlen különbség a két jelenet között, hogy míg Jennifer meghúzza a láncot, hogy víz ömöljön rá, addig Shahrukh Khant társai öntözik meg vödrökből.

(e-batta)
 

Abhishek Bachchan kettős szerepe meglepetés volt a közönségnek (titokban tartották a promóció alatt).

(e-batta)
 

Deepika Padukone karakterének nevét az 1988-as Tezaab című filmből Madhuri Dixit szerepe ihlette, a belépője is hasonló volt, ahogy Madhuri belépésekor is skandálta a tömeg: Mohini! Mohini!.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.