Drágám, most mi mentünk össze!

Honey, We Shrunk Ourselves

Cikkek

Rick Moranis az egyetlen színész, aki a korábbi filmekben is szerepelt.Szerző: Thibo84

Az Adam által énekelt dalok ugyanazok a dalok, amelyeket a gyerekek a táborban énekelnek a Piranha (1978) című filmben, illetve amit Bill Murray énekelt a Caddyshackben (1980).Szerző: Thibo84

Dean Cundey debütálása rendezőként.Szerző: Thibo84

A sorozat utolsó filmje, bár néhány évvel később egy televíziós sorozat követte.Szerző: Thibo84

Marcia Strassman nem vállalta újra Diane Szalinski szerepét, Eve Gordon alakította a karaktert. Szerző: Thibo84

Amikor Wayne és Gordon először fedik fel a zsugorodó gépet, a Vissza a jövőbe (1985) témadallamának kezdő csengőhangja hallható. A film rendezője, Dean Cundey a Vissza a jövőbe (1985), a Vissza a jövőbe 2. (1989) és a Vissza a jövőbe III (1990) operatőre volt.Szerző: Thibo84

A film 8 évvel a Drágám, a kölyök (marha) nagy lett (1992) után játszódik. Ebben a filmben Adam 10 éves, az előző filmben 2 volt.Szerző: Thibo84

A sorozat egyetlen filmje, amely nem rendelkezik animációs nyitósorozattal.Szerző: Thibo84

A film megjelenését eredetileg az 1996-os ünnepi időszakra tervezték.Szerző: Thibo84

Rick Moranis utolsó élőszereplős játéka a színészi pálya elhagyása előtt.Szerző: Thibo84