Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Kémkölykök (2001)

Spy Kids
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Daryl Sabara
Daryl Sabara
Daryl Sabara
Antonio Banderas
Carla Gugino
Daryl Sabara
Alexa PenaVega

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Gyerekként imádtam. Kalandos és remek fantáziájú film. Isteni volt nézni ahogy velem egykorú gyerkőcök kütyükkel menőn harcolnak. Optimista és akciódús gyerekfilm. Az animáció akkoriban isteninek számított.

 
indingo   2019. 03. 30.

0

Van egy kis mesefilm beütése, a története gyermeteg és könnyen kitalálható. Egyszernézős.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Gyerekkoromban nagyon szerettem, még mai fejjel is megnézem. Ugyan hátast nem dobok tőle de jó volt megnézni, hogy a gyerekeknek hirtelen hogyan kellett szembesülniük, hogy a szüleik veszélyes munkával foglalkoznak és a veszélyes munka veszéllyel is ... több»

 
Norbert93   2019. 06. 22.

0
Gyerekfilm Rodrigurez papától

Gyerekfilm Rodrigurez stílusban, a véres, bizarr filmek mellett a fiatalabb korosztályt is megcélozta. Az egész egy nagy katyvasz, egyrészt gagyi, másrészt szándékosan idétlen, s ez az egész valamilyen ismeretlen okból kifolyólag összeáll egy kerek, mondhatni élvezhető filmmé. Lehetett volna "szokásos" gyereknek szóló kémfilmet is forgatni belőle , de a rendező kézjegye és egyedi stílusa erősen más irányba viszi a filmet. Egyértelműen az az érzés fog el a filmmel kapcsolatban, hogy a sablonok is szándékosan vannak benne a filmben és furcsa módon éppen ez a sablon sokaság érdemben hozzájárul a film egyediségéhez. S ez egyrészt fura összhatást produkál, de ezáltal a film teljes mértékbenegyedivé vált és nem tűnt el pár év alatt a sablonos gyerekfilmek süllyesztőjében.

 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Családi filmként megállja a helyét, egyszer nézhetős kategória nálam. A kémkölykök kütyüi érdekesek voltak, a történet már kevésbé, de összességében elment.

 
Megamovie   2016. 02. 21.

0

Kiváló családi film kémes vonulattal ,amely a család fontosságáról és összetartó erejéről szól.A szereplők egész jól működnek (kivéve a főgonoszt,ő egy kicsit sok némelyik jelenetnél),az akciók viszont már nem annyira működnek.

 
Mozi22   2015. 05. 03.

0

Egy remek családi film, csipetnyi izgalommal és akcióval pont ami kell, de ugyanakkor a film a család fontosságáról szól és annak támogató erejéről.

A film összbevétele 147 934 180 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbeli kémszervezet neve O. S. S. ("Organization of Super Spies", am. szuperkémek szervezete). Ez volt a rövidítése a CIA elődje nevének is.

(kázsé)
 

A filmet Robert Rodriguez a "garázsában" vágta meg, ami valójában egy jól felszerelt filmstúdió a rendező otthonában, melyet "garázsnak" nevez.

(kázsé)
 

Angie Harmon is jelölt volt Ingrid szerepére.

(kázsé)
 

A film sok szereplőjét Robert Rodriguez saját családtagjai után nevezett el.

(kázsé)
 

Az utolsó Robert Rodriguez film, amit nem digitális filmre vettek fel.

(kázsé)