Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
4
Képek
Videók
Kémkölykök
 
indingo   2019. 03. 30.

Van egy kis mesefilm beütése, a története gyermeteg és könnyen kitalálható. Egyszernézős.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Gyerekkoromban nagyon szerettem, még mai fejjel is megnézem. Ugyan hátast nem dobok tőle de jó volt megnézni, hogy a gyerekeknek hirtelen hogyan kellett szembesülniük, hogy a szüleik veszélyes munkával foglalkoznak és a veszélyes munka veszéllyel is jár, és egy ilyen küldetésből kell kimenteniük a szülőket mindenféle szuper kütyü segítségével.


 
Norbi   2018. 07. 26.

Családi filmként megállja a helyét, egyszer nézhetős kategória nálam. A kémkölykök kütyüi érdekesek voltak, a történet már kevésbé, de összességében elment.

 
Megamovie   2016. 02. 21.

Kiváló családi film kémes vonulattal ,amely a család fontosságáról és összetartó erejéről szól.A szereplők egész jól működnek (kivéve a főgonoszt,ő egy kicsit sok némelyik jelenetnél),az akciók viszont már nem annyira működnek.

 
Mozi22   2015. 05. 03.

Egy remek családi film, csipetnyi izgalommal és akcióval pont ami kell, de ugyanakkor a film a család fontosságáról szól és annak támogató erejéről.

 

A filmbeli kémszervezet neve O. S. S. ("Organization of Super Spies", am. szuperkémek szervezete). Ez volt a rövidítése a CIA elődje nevének is.

(kázsé)
 

A filmet Robert Rodriguez a "garázsában" vágta meg, ami valójában egy jól felszerelt filmstúdió a rendező otthonában, melyet "garázsnak" nevez.

(kázsé)
 

Angie Harmon is jelölt volt Ingrid szerepére.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.