Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
Videók
Kémkölykök
 
indingo   2019. 03. 30.

Van egy kis mesefilm beütése, a története gyermeteg és könnyen kitalálható. Egyszernézős.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Gyerekkoromban nagyon szerettem, még mai fejjel is megnézem. Ugyan hátast nem dobok tőle de jó volt megnézni, hogy a gyerekeknek hirtelen hogyan kellett szembesülniük, hogy a szüleik veszélyes munkával foglalkoznak és a veszélyes munka veszéllyel is jár, és egy ilyen küldetésből kell kimenteniük a szülőket mindenféle szuper kütyü segítségével.


 
Norbi   2018. 07. 26.

Családi filmként megállja a helyét, egyszer nézhetős kategória nálam. A kémkölykök kütyüi érdekesek voltak, a történet már kevésbé, de összességében elment.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Gyerekként imádtam. Kalandos és remek fantáziájú film. Isteni volt nézni ahogy velem egykorú gyerkőcök kütyükkel menőn harcolnak. Optimista és akciódús gyerekfilm. Az animáció akkoriban isteninek számított.

 
Norbert93   2019. 06. 22.
Gyerekfilm Rodrigurez papától

Gyerekfilm Rodrigurez stílusban, a véres, bizarr filmek mellett a fiatalabb korosztályt is megcélozta. Az egész egy nagy katyvasz, egyrészt gagyi, másrészt szándékosan idétlen, s ez az egész valamilyen ismeretlen okból kifolyólag összeáll egy kerek, mondhatni élvezhető filmmé. Lehetett volna "szokásos" gyereknek szóló kémfilmet is forgatni belőle , de a rendező kézjegye és egyedi stílusa erősen más irányba viszi a filmet. Egyértelműen az az érzés fog el a filmmel kapcsolatban, hogy a sablonok is szándékosan vannak benne a filmben és furcsa módon éppen ez a sablon sokaság érdemben hozzájárul a film egyediségéhez. S ez egyrészt fura összhatást produkál, de ezáltal a film teljes mértékbenegyedivé vált és nem tűnt el pár év alatt a sablonos gyerekfilmek süllyesztőjében.

A film összbevétele 147 934 180 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbeli kémszervezet neve O. S. S. ("Organization of Super Spies", am. szuperkémek szervezete). Ez volt a rövidítése a CIA elődje nevének is.

(kázsé)
 

A filmet Robert Rodriguez a "garázsában" vágta meg, ami valójában egy jól felszerelt filmstúdió a rendező otthonában, melyet "garázsnak" nevez.

(kázsé)
 

Angie Harmon is jelölt volt Ingrid szerepére.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.