Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Vélemények: Kémkölykök (2001)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Gyerekként imádtam. Kalandos és remek fantáziájú film. Isteni volt nézni ahogy velem egykorú gyerkőcök kütyükkel menőn harcolnak. Optimista és akciódús gyerekfilm. Az animáció akkoriban isteninek számított.

 
indingo   2019. 03. 30.

0

Van egy kis mesefilm beütése, a története gyermeteg és könnyen kitalálható. Egyszernézős.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Gyerekkoromban nagyon szerettem, még mai fejjel is megnézem. Ugyan hátast nem dobok tőle de jó volt megnézni, hogy a gyerekeknek hirtelen hogyan kellett szembesülniük, hogy a szüleik veszélyes munkával foglalkoznak és a veszélyes munka veszéllyel is ... több»

 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Családi filmként megállja a helyét, egyszer nézhetős kategória nálam. A kémkölykök kütyüi érdekesek voltak, a történet már kevésbé, de összességében elment.

 
Norbert93   2019. 06. 22.

0
Gyerekfilm Rodrigurez papától

Gyerekfilm Rodrigurez stílusban, a véres, bizarr filmek mellett a fiatalabb korosztályt is megcélozta. Az egész egy nagy katyvasz, egyrészt gagyi, másrészt szándékosan idétlen, s ez az egész valamilyen ismeretlen okból kifolyólag összeáll egy kerek, mondhatni élvezhető filmmé. Lehetett volna "szokásos" gyereknek szóló kémfilmet is forgatni belőle , de a rendező kézjegye és egyedi stílusa erősen más irányba viszi a filmet. Egyértelműen az az érzés fog el a filmmel kapcsolatban, hogy a sablonok is szándékosan vannak benne a filmben és furcsa módon éppen ez a sablon sokaság érdemben hozzájárul a film egyediségéhez. S ez egyrészt fura összhatást produkál, de ezáltal a film teljes mértékbenegyedivé vált és nem tűnt el pár év alatt a sablonos gyerekfilmek süllyesztőjében.

 
Megamovie   2016. 02. 21.

0

Kiváló családi film kémes vonulattal ,amely a család fontosságáról és összetartó erejéről szól.A szereplők egész jól működnek (kivéve a főgonoszt,ő egy kicsit sok némelyik jelenetnél),az akciók viszont már nem annyira működnek.

 
Mozi22   2015. 05. 03.

0

Egy remek családi film, csipetnyi izgalommal és akcióval pont ami kell, de ugyanakkor a film a család fontosságáról szól és annak támogató erejéről.

 
R   2015. 03. 30.

0

Ezt a filmet inkább a gyerekeknek ajánlom. Szerintem gyerekszemmel nagyon izgalmas lehet, de én is remekül szórakoztam. Tudom ajánlani, remek kikapcsolódás!

 
petera050   2015. 09. 29.

0

Gyerekfilmnek nem rossz, egyébként nem túlságosan szórakoztató felnőtteknek szerintem, eléggé értelmetlen/érthetetlen, plusz nem túl izgalmas. De ha az embernek van gyereke, azzal talán érdemes megnézni.

 
SztarkTóni   2015. 08. 23.

0

Szerintem nagyon bugyuta ez a film, nem is pontosan értem, hogyan tudtak ilyen jó színészeket, mint Banderas megfűzni, hogy játszanak benne. De hát nem mindenkinek egyforma az ízlése, biztos van, akinek ez tetszik, de az sajnos nem én vagyok.