Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
66

Chipkatonák (1998)

Small Soldiers
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Chipkatonák
 
Norbert93   2019. 04. 25.

legújabb vélemény

Tetszeni akkor is tetszett, de nem nyerte el úgy a tetszésemet, mint az akkori gyerekfilmek. Kicsit gagyi, kicsit ostoba, de élvezhető és jópofa film. Ma már azért elég idejétmúlt, így megnézése olyanoknak okozhat némi örömet, akik gyerekkorukban is látták, szerették.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Nagyon régen láttam ezt a filmet, de arra emlékszem, hogy tetszett, elég kis egyedi ötletes film lett, egyszer miindenkinek látnia kell, mondjuk mára már elég poénos egy film.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 19.

Nemrég láttam az egyik gyerekkori kedvencemet, s sikerült nosztalgikus hangulatba ejtenie. Emlékszem, hogy kissrácként nyagattam a szüleimet, hogy szerezzünk be valahogy mi is chippeket és szereljük be a játékkatonáimba, és akkor életre kelnek és az milyen menő lenne. Persze ez nem jött össze, de mindez jól jelzi azt, milyen hatással tudott lenni rám. Ugyanakkor mai fejjel is tudok rajta szórakozni, még akkor is, ha a sztori eléggé klisés. Viszont azt gondolom, hogy a '90-es évek hangulata még mindig érződik rajta, s a film a maga varázsából semmit nem veszített.

 
Macskínó   2016. 09. 22.

Nekem egyáltalán nem tetszett, sem gyerekként sem most. Valahogy a hátam borzong a sztori alapjaitól fogva, a kivitelezést sem magasztalnám, ha valaki filmet keres estére ezt semmi képp nem ajánlom, mert nézhetetlen.

 
fazekasanett92   2016. 12. 13.

A film erőltetett, star wars utánzat, nagyon arra hajaz és ez már az elején elvette a kedvemet, hiszen ebből csak rosszul jöhet ki. Nincsenek meg az egyedi és utánozhatatlan jelenetei, sablonos és simán felejthető.

A film összbevétele 71 282 547 dollár volt (imdb.com).

 

A Dreamworks stúdió 4. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Joe Dante eredetileg az 1987-es Ragadozó film szereplőit akarta az elit kommandós figurák hangjának.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Azoknak a járműveknek a látványtervét, amelyeket a kommandós játékok használnak, hogy elkapják Alant és Christiet, a Mad Max-filmekben látott verdák szolgáltak inspirációul.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.