Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Chipkatonák (1998)

Small Soldiers
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Vélemények: Chipkatonák (1998)

 
BoBamburg   2021. 03. 24.

legújabb vélemény

0

Mai szemmel is egy tök jópofa és szórakoztató film, de az ereje egyértelműen a nosztalgiában rejlik. Mármint utoljára kiskoromban láttam, és szép emlékeim voltak vele kapcsolatban. De ettől függetlenül is baromira tetszett.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 19.

0

Nemrég láttam az egyik gyerekkori kedvencemet, s sikerült nosztalgikus hangulatba ejtenie. Emlékszem, hogy kissrácként nyagattam a szüleimet, hogy szerezzünk be valahogy mi is chippeket és szereljük be a játékkatonáimba, és akkor életre kelnek és az ... több»


 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

1

Nagyon régen láttam ezt a filmet, de arra emlékszem, hogy tetszett, elég kis egyedi ötletes film lett, egyszer miindenkinek látnia kell, mondjuk mára már elég poénos egy film.

 
Norbert93   2019. 04. 25.

0

Tetszeni akkor is tetszett, de nem nyerte el úgy a tetszésemet, mint az akkori gyerekfilmek. Kicsit gagyi, kicsit ostoba, de élvezhető és jópofa film. Ma már azért elég idejétmúlt, így megnézése olyanoknak okozhat némi örömet, akik gyerekkorukban is látták, szerették.

 
Macskínó   2016. 09. 22.

0

Nekem egyáltalán nem tetszett, sem gyerekként sem most. Valahogy a hátam borzong a sztori alapjaitól fogva, a kivitelezést sem magasztalnám, ha valaki filmet keres estére ezt semmi képp nem ajánlom, mert nézhetetlen.

 
fazekasanett92   2016. 12. 13.

0

A film erőltetett, star wars utánzat, nagyon arra hajaz és ez már az elején elvette a kedvemet, hiszen ebből csak rosszul jöhet ki. Nincsenek meg az egyedi és utánozhatatlan jelenetei, sablonos és simán felejthető.

 
totykos   2015. 07. 12.

0

Ez a film is jó régi már, egy ideje nem láttam. Elsőre tetszett, aranyos volt, amolyan szörnyecskék + Toy Story feeling. Nem tudom, hogy most hogy tetszene, de az a tapasztalatom, hogy az ilyen kedves családi filmek időtlenek, még akkor is, ha ma már a gyerekek ki tudja milyen játékokkal játszanak.

 
Domino   2015. 02. 16.

0

Ez egy kedves film, tipikus kilencvenes évek, nem csak a ruhák, meg a sztori, de a játékok is, ma már nem ilyenek a tipikus akcióbabák, amennyire látom. Amúgy jó kis egyszer megnézős családi film, mindenkinek ajánlom egy kis kikapcsolódásra.