2001-ben a családi moziért és a kémfilmekért rajongók táborának kedvezett Robert Rodriguez Kémkölykök című filmje. 

A történet központjában Carmen és Juni Cortez áll, akik miután csatlakoznak  a családi kém bizniszhez, mindenféle nehéz helyzetbe kerülnek, miközben próbálják megmenteni a világot. Az első filmet követően franchise született, az elkövetkező két éven belül újabb két film látott napvilágot: a Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete és a Kémkölykök 3 - D - Game over, amelyek örökre bebetonozták a Kémkölykök hírnevét. A rajongók számára úgy tűnt, hogy ez a franchise talán épp csak elkezdődött, bár várniuk kellett 2011-ig, hogy megkapják a negyedik részt, a Kémkölykök 4D: A világ minden idejét. Végül, 12 évvel az utolsó részt követően most megérkezett a sorozat legújabb epizódja, a Kémkölykök: Armageddon.

A világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei véletlenül segítenek egy hatalmas játékfejlesztőnek, hogy számítógépes vírust szabadítson el, amely lehetővé teszi számára, hogy uralma alá vonja az összes technológiai eszközt, így saját maguk is kémekké válnak, hogy megmentse szüleiket és a világot.

A franchise ötödik részének szereposztása fantasztikusnak tűnik, Catherine Stroud, Mary Vernieu és Michelle Wade Byrd casting csapata remek munkát végzett. Az összeállításban olyan színészek szerepelnek, mint Zachary Levi (Shazam 2: Az istenek haragja), Gina Rodriguez (Szeplőtlen Jane), a készítő Robert Rodriguez, Billy Magnussen, D.J. Cotrona (Shazam!), Neal Kodinsky (1883) és Fabiola Andújar.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

akció | kaland | vígjáték

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia... több»