46% 36 szavazat
Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt

Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt

How to Please a Woman
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
25
Szereplők (25)
30
Képek (30)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
pi  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Amikor a barátai meglepetésként sztriptíztáncost rendelnek az otthonába születésnapja alkalmából, az 50 éves Gina olyasvalamit kér a sráctól, amit valószínűleg senki más nem kérne tőle: takarítsa ki a házát. Ahogy nézi, ahogy a férfi elvégzi a házimunkát, Gina úgy érzi, hogy valami, ami egy ideje… Több


Rendező: Renée Webster
Forgatókönyvíró: Renée Webster
Zene: Guy Gross
Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2022.10.13. | Telekom TVGO (2023.01.12.)
Forgalmazó: ADS Service
 
2023.03.23 Crystaldeer

legújabb vélemény

Nem ebből a filmből fogod megtudni.

Ez a film úgy nézhetetlen, ahogy van. Körülbelül 15-20 percig bírtam nézni, aztán feladtam. Sally Phillips csapnivaló színésznő, emellett a magyar szinkron csak még többet rontott rajta. A többi szereplő színjátéka is teljesen átlagos, már-már jelentéktelen. A történet inkább szánalmas és kínos, mintsem vicces. Én semmi szórakoztatót nem találtam benne, bár nem is néztem végig, így csak sejtem, mi lett a végkifejlet, mert elég kiszámítható volt. A megnézése teljesen időpazarlás. Azt meg, hogy egy ilyen címet kapott, hogy „hogyan tegyünk boldoggá egy nőt?”, nem is értem, hogy ezt is most így valami heccnek szánták-e, mert aki a válaszra kíváncsi, az biztos nem ebből a filmből fogja megtudni. Ezer másik olyan film lenne, aminek inkább magyar szinkront kellene kapnia, minthogy egy ilyen film szinkronmunkáira kidobni a pénzt. Aki jót akar magának, inkább hagyja ki. Lehet ebben a témában találni jobb vígjátékot vagy romantikus filmet.

0
 
2022.12.14 Lóri Ádámcsik

Átlagos, vagy picit alatta

Egy esti mozinak elalvás előtt jó volt. Párszor nevettem is rajta, de a szereplők nem játszották túl magukat. A történet egyszerű mint a faék, csak szórakoztatni szeretne, mondanivalót ne keressünk.

1
 
2022.10.23 Fikatours_blogger

Na, hogyan?

Elmentem a moziba tanulni, mert jobb későn, mint soha, de hasznos tanácsok helyett csak másfél óra könnyed szórakozást kaptam.

0
 
2022.10.09 pi

Bár ez a fajta humor nem egészen jöm be nekem, egyszer szerintem simán meg lehet nézni.

0
 
2022.10.13 JamesBont

Alapjában véve nagyon érdekes és könnyed film, de szerintem az idei felhozatalban a Minden jót, Leo Grande sokkal jobb, már ami a témát illeti.

0

A film 12 975 165 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 6 683 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1