Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (január 9-15)

A hazánkban is elérhető streamingszolgáltatók nem hagyják, hogy egy pillanatig is unatkozzunk - nemrég értek véget az ünnepek, de a premierdömping nem állt meg. Izgalmas új sorozatokat láthatunk a következő napokban is a Netflix, HBO Max, Disney+, Prime Video, Applet TV+ és a Telekom TV GO jóvoltából. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

63 Vilma  (2023)

(4)

animáció | kaland | szatíra | vígjáték

HBO Max

Vilma, a Scooby-Doo és csapata kalandjaiból ismert szereplő háttértörténetét és múltját ismerhetjük meg a sorozatból. több»

A Velma egy amerikai felnőtt animációs krimi-komédia, amely a Scooby-Doo sorozatból ismert Velma Dinkley karakterén alapul. A sorozat egyik alkotója Charlie Grandy és Mindy Kaling a címszereplő hangja, mellékszerepekben pedig Sam Richardson, Constance Wu és Glenn Howerton hallhatóak. A történet Velma Dinkley és a Scooby-Doo-ból ismert többi emberi karakter történeteit mutatja be még azelőtt, hogy a csapat összefogott volna.
#5

dráma | krimi | misztikus

Amazon Prime Video

A nácik továbbra is összeesküvéseket szőnek az első évad utolsó leleplezése ellenére is. A továbbra is virágzó gonoszság miatt a vadászoknak nincs más választásuk, mint... több»

Majdnem három év telt el a sorozat első évada óta, így a legtöbben lemondtak róla, hogy az Amazon visszahozza még - szerencsére nem így történt és a Vadászok második évada is a következő héten debütál a Prime Videón. A rossz hír, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó évad. Viszont a szinposzis eddig igencsak hajmeresztő - vadászaink Adolf Hitler nyomába erednek, aki nem halt meg, hanem Dél-Amerikában rejtőzködik és a Negyedik birodalom eljövetelét tervezgeti.
#4

dráma | horror | misztikus

Apple TV+

A háború Leanne és a szekta között egyre jobban elfajul, és a Spurce Streeten, illetve Philadelphia városán túl is fenyegetést jelent. Eközben a Turner családnak nemcsak a Leanne... több»

M. Night Shyamalan sorozata elérkezett negyedik, egyben legutolsó évadához. A sorozat főszereplői Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free és Rupert Grint, akik mindannyian ismerősek a sorozat előző évadaiból.
#3

dráma | életrajzi

Disney+

Somen "Steve" Banerjee, egy indiai-amerikai vállalkozó eredettörténete, aki elindította a Chippendales nevű sztriptíztáncos társulatot. több»

Az Isten hozott a Chippendalesben egy amerikai életrajzi drámasorozat, amelyet Robert D. Siegel készített a Deadly Dance: The Chippendales Murders című könyv alapján. A főszerepben Kumail Nanjiani alakítja Somen "Steve" Banerjee-t, a Chippendales alapítóját.
#2

dráma

Telekom TVGO

Amikor a barátai meglepetésként sztriptíztáncost rendelnek az otthonába születésnapja alkalmából, az 50 éves Gina olyasvalamit kér a sráctól, amit valószínűleg senki más... több»

A Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt egy 2022-es ausztrál vígjáték Renée Webster rendezésében, Sally Phillips, Caroline Brazier, Erik Thomson, Tasma Walton és Alexander England főszereplésével.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Az új évadban még több harc, vérontás, szerelem, kalandozás és bosszú vár a vikingekre. több»

A következő évadban régi és új ellenségek várnak Freydisre, Leifre és Haraldra, akik a világ távoli sarkaiba utaznak a hatalom és a meghódítandó új világok után kutatva.