Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
53

A köz szemérme (1976)

Il comune senso del pudore
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
Videók
Dagmar Lassander
Philippe Noiret
Alberto Sordi
Rossana Di Lorenzo
Alberto Sordi
Claudia Cardinale
Rossana Di Lorenzo
Alberto Sordi
 
Yosihiro   2019. 05. 11.

legújabb vélemény

Szemérem

A film próbája viccesen izgalmasan megmutatni a sex, pornó és erotika köztudatba való megjelenését. Ez azt hiszem mint film picit jobban is sikerülhetett volna. Nekem az, hogy részekre bontották és a végén egy moziban összpontosult a végeredmény ez nem tetszett. A részek a filmben egyrészt kicsit komikusak másrészt nem életszerüek voltak. A színészek sem alkottak ennek megfelelöt hozták a kötelezöt. Biztosan abban az években a sex, pornó lapok megjelenése nagy vihart kavart és családon belül a házaspárok nemi élete is némileg megváltozott ezáltal.A film ugyan rámutat dolgokra de a humort jó érezni benne. Igazából a film nem kötött le nem érezni benne azt a feszültséget izgalmat amit mondani akartak volna vele.Egy közepes vígjátékot kapunk némi erotikával. Összeségében a film rendezése és forgatókönyve gyermetegen naív és még a vígjáték jeleneteit is nehezen adják át a nézönek. A képi vágások csak a közepes szintet ütik meg. A hang sajnos még ezt sem. Ez az alkotás nem érdemel 3 csillagnál többet. A szereplök közül talán Claudia C. kell kiemelni aki azért ad a filmnek egy nívót de ez sem emeli fel a filmet a közepes kategóriából. Üdv Yosi

 
idefix   2015. 10. 06.

Vicces, humoros, tipikus olasz vígjáték, olasz karakterekkel. Az amerikai korabeli vígjátékokkal ugyan nem veszi fel a versenyt, de egyedi atmoszférája miatt szerethető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.