73% 45 szavazat
Gamgi

Gamgi

감기
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Illegális bevándorlók egy csoportja hajón, egy konténerben rejtőzve próbál Dél-Koreába jutni. Egyikük halálos fertőzést hordoz. Az embercsempészek a konténer felnyitásakor tapasztalják, hogy egy kivételével valamennyi menekült meghalt. Rövidesen, óránként több ezer ember kapja el a halálos kórt, amely 36 órán belül megöli áldozatát. A kormány kétségbeesésében karantén alá vonja egész Bundangot, hogy így vegye elejét egy szélesebb körű járványnak. A karantén mögött reked Kang Dzsigu a különleges mentőalakulat egyik tagja, és Dr. Kim Inhje vírus szakértő. A járvány hamarosan személyes küzdelmükké válik, hiszen Inhje kislánya is elkapja a végzetes fertőzést.

Rendező: Sungsu Kim
Forgatókönyvíró: Young-jong Lee, Sung-soo Kim, Jae-ho Jung
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2013.08.15.
 
2020.04.11 tjunior

legújabb vélemény

A koreaiak is tudnak bűnrossz hollywood-i filmet csinálni. Jelen esetben a nevetségesség határáig túltolták a dolgokat. A végén már tényleg azt gondoltam ez az egész egy paródia.

0
 
2017.10.06 Lamboh

Kicsit olyan mintha egy amerikai filmet néztem volna. Leginkább maga a hangulat az, ami a Hollywood-i filmipart juttatja eszembe. Jó volt, csak egy csöppet izzadságszagú.

0

A film összbevétele 16 963 374 dollár volt (imdb.com).

#1