Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Ármány és szőke
 
Macika   2016. 08. 22.

legújabb vélemény

Nem rossz film, a sztorija is jó, de lehetne kicsit pörgősebb, cselekményesebb, néhol unalmas. A szereplők jól alakítanak, inkább a rendezés miatt vontatott a film.

 
kórica   2016. 01. 31.

A sztori nem túl bonyolult, viszont mégsem válik unalmassá. Sokat nyomnak latba a találó poénok. Egy ütős kis komédia egy nagy nevű rendezővel és három egészen kiváló színésszel.

Michelle Pfeiffer
Jeff Goldblum
Jeff Goldblum

A film összbevétele 7 562 164 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Nicholson-ak felajánlották Ed Okin szerepét, de visszautasította. Azt mondta John Landisnek: "Tetszik a film, és téged is kedvellek. De ez a pasas szinte semmit sem csinál. A nézők azt várják a főszereplőtől, hogy csináljon valamit."

(rbernadett)
 

Az énekes, Carl Perkins egyetlen filmszerepe.

(rbernadett)
 

A filmben feltűnik David Cronenberg rendező is, aki egy évvel később együtt dolgozott a film főszereplőjével, Jeff Goldblum-mal in A légy (1986) című filmben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.