Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Kótyagos szerelem (2002)

Punch-Drunk Love
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Emily Watson
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Emily Watson
Adam Sandler

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Adam Sandler egyik legjobb és legkevésbé is ismert filmje ez szerintem. Rendkívül mély és olykor nyomasztó, magányos film, de végül csak rátalál rá is a szerelem, pont ahol biztosan nem számított rá. Kellemes hétvégi kikapcsolódás volt. Érdemes megnézni.

 
indingo   2017. 11. 02.

0

Egész helyes film, Adam Sandler ezekben a kicsit esetlen karakterekben a legjobb. A történet némiképp középszerű és kiszámítható, de én szerettem.

 
VvV   2018. 12. 04.

0

Nincs egy nagy történetre én kifejezetten untam.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

0

Őszintén megmondom, hogy nem bírtam végignézni, így teljes képem nincs róla, de több, mint a felét látva nincs túl jó véleményem róla. Furcsa film, nem szokványos, ez talán a számlájára írható.

 
SzFa   2017. 10. 18.

0

Átlagos film, egyszer-kétszer meg lehet nézni. Olyan tv-be való alkotás. Nem rossz, de nincs is benne sok különlegesség. Adam Sandler nem legjobb filmje az biztos.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

0

Hát ezt a filmet nagyon nem értettem. Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden ami ebbe a ... több»

 
Buborék   2015. 06. 29.

0

Imádnivaló film. Amúgy is szeretem a romantikus filmeket, főleg így hogy humor is társul hozzá, ez is elnyerte a tetszésemet. A története kiváló, a színészek pedig nagyon jót alakítanak, Adam Sandler kiváló színész! Csak ajánlani tudom!

A film összbevétele 24 665 649 dollár volt (imdb.com).

 

2002-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Paul Thomas Anderson elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.

(ps)
 

Adam Sandlert alakításáért Aranyglóbusz-díjra jelölték.

(ps)
 

Robert Elswit, az operatőr egy speciális, magas fényérzékenységű filmet használt, a felvételeket pedig alulexponálta. Ennek köszönhető, hogy az árnyékok különleges mélységet és tónust kapnak a filmben.

(ps)
 

Paul Thomas Anderson azért választotta ezt a filmet és Adam Sandlert, mert a sok melodráma után ki akarta magát próbálni egy másik műfajban is.

(ps)
 

John C. Reilly nem vállalta a behajtó szerepét a filmben.

(ps)