Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Adam Sandler egyik legjobb és legkevésbé is ismert filmje ez szerintem. Rendkívül mély és olykor nyomasztó, magányos film, de végül csak rátalál rá is a szerelem, pont ahol biztosan nem számított rá. Kellemes hétvégi kikapcsolódás volt. Érdemes megnézni.

 
indingo   2017. 11. 02.

Egész helyes film, Adam Sandler ezekben a kicsit esetlen karakterekben a legjobb. A történet némiképp középszerű és kiszámítható, de én szerettem.


 
VvV   2018. 12. 04.

Nincs egy nagy történetre én kifejezetten untam.

 
SzFa   2017. 10. 18.

Átlagos film, egyszer-kétszer meg lehet nézni. Olyan tv-be való alkotás. Nem rossz, de nincs is benne sok különlegesség. Adam Sandler nem legjobb filmje az biztos.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

Őszintén megmondom, hogy nem bírtam végignézni, így teljes képem nincs róla, de több, mint a felét látva nincs túl jó véleményem róla. Furcsa film, nem szokványos, ez talán a számlájára írható.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Hát ezt a filmet nagyon nem értettem. Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden ami ebbe a ... több»

 
Buborék   2015. 06. 29.

Imádnivaló film. Amúgy is szeretem a romantikus filmeket, főleg így hogy humor is társul hozzá, ez is elnyerte a tetszésemet. A története kiváló, a színészek pedig nagyon jót alakítanak, Adam Sandler kiváló színész! Csak ajánlani tudom!

Emily Watson
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Emily Watson
Adam Sandler

A film összbevétele 24 665 649 dollár volt (imdb.com).

 

2002-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Paul Thomas Anderson elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.

(ps)
 

Adam Sandlert alakításáért Aranyglóbusz-díjra jelölték.

(ps)
 

Robert Elswit, az operatőr egy speciális, magas fényérzékenységű filmet használt, a felvételeket pedig alulexponálta. Ennek köszönhető, hogy az árnyékok különleges mélységet és tónust kapnak a filmben.

(ps)
 

Paul Thomas Anderson azért választotta ezt a filmet és Adam Sandlert, mert a sok melodráma után ki akarta magát próbálni egy másik műfajban is.

(ps)
 

John C. Reilly nem vállalta a behajtó szerepét a filmben.

(ps)
 

A Hawaii-on játszódó jelenetekben a rendező szándékosan használta a rózsaszín színt ennyire hangsúlyosan.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.