Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
62
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Emily Watson
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Adam Sandler
Adam Sandler
Luis Guzmán
Adam Sandler
Emily Watson
Adam Sandler
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Adam Sandler egyik legjobb és legkevésbé is ismert filmje ez szerintem. Rendkívül mély és olykor nyomasztó, magányos film, de végül csak rátalál rá is a szerelem, pont ahol biztosan nem számított rá. Kellemes hétvégi kikapcsolódás volt. Érdemes megnézni.

 
indingo   2017. 11. 02.

Egész helyes film, Adam Sandler ezekben a kicsit esetlen karakterekben a legjobb. A történet némiképp középszerű és kiszámítható, de én szerettem.


 
VvV   2018. 12. 04.

Nincs egy nagy történetre én kifejezetten untam.

 
SzFa   2017. 10. 18.

Átlagos film, egyszer-kétszer meg lehet nézni. Olyan tv-be való alkotás. Nem rossz, de nincs is benne sok különlegesség. Adam Sandler nem legjobb filmje az biztos.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

Őszintén megmondom, hogy nem bírtam végignézni, így teljes képem nincs róla, de több, mint a felét látva nincs túl jó véleményem róla. Furcsa film, nem szokványos, ez talán a számlájára írható.

A film összbevétele 24 665 649 dollár volt (imdb.com).

 

2002-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Paul Thomas Anderson elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.

(ps)
 

Adam Sandlert alakításáért Aranyglóbusz-díjra jelölték.

(ps)
 

Robert Elswit, az operatőr egy speciális, magas fényérzékenységű filmet használt, a felvételeket pedig alulexponálta. Ennek köszönhető, hogy az árnyékok különleges mélységet és tónust kapnak a filmben.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.