Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Halálos szerelem (2013)

The Necessary Death of Charlie Countryman
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 12. 15.

Amerikai és román! együttműködésben készült film, nem volt rám nagy hatással, van benne néhány fantasy elem. Legnagyobb része Bukarestben játszódik, eléggé lepukkant városnak tűnik, bár lehet, hogy direkt ezeket a helyszíneket választották a film történéseinek. Alapjában egy szerelmi történet, drogbanda szerepeltetésével fűszerezve. Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood volt a két főszereplő és Mads Mikkelsen is játszott benne.

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

Semmikeppen sem vigjatek, hanem egy szerelmi szallal atszott bunugyi filmdrama. S pont emiatt jo, hogy mindket nem megkapja benne, amit akar. A ferfiak a gengszerkedest, akciot, a kemenyfiusagot, a nok pedig a romantikat es az erzelmeket, amik mindenkibol maskepp es mast hoznak elo.


 
D. Wolfe   2016. 04. 18.

Egyedül Mads Mikkelsen zseniális alakítása miatt adok három csillagot, minden más eléggé középszerű, sőt, sokszor gyenge. A főszereplő még úgy-ahogy elmegy, a két társa azonban rövid idő alatt rémesen idegesítővé vált számomra és a cselekmény sem éppen nagy szám. A fényképezés és a zene mondjuk még valóban jó volt, szóval egyszer nézős film.

 
ocso   2015. 05. 05.

A filmből hiányzik a humor. Akciónak és thrillernek is erős lenne nevezni, a gyenge dramaturgiáról és semmitmondó látványvilágrol nem is beszélve. Idöpazarlás megnézni.

 
Biktop   2015. 05. 01.

A film alatt végig csak arra tudtam gondolni, hogy Bukarest ronda város, nem mennék oda. Antikampány film. Az agresszivitás kellemesen volt ábrázolva, LaBeuf kapott végre egy neki való karaktert, de a film nem volt jó. A legjobb az volt, amikor az amcsi (akik általában auto. sebváltós autót vezetnek) beül a Trabantra (ami kormányváltós) és szinte gond nélkül száguld vele egy számára idegen helyen...

A film összbevétele 7 973 dollár volt (imdb.com).

 

Néhány filmes oldalon a magyarra fordított eredeti cím (Charlie Countryman szükségszerű halála) szerint található.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.