Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
44
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Isten fia
 
pisti18   2015. 08. 29.

legújabb vélemény

Vajon egy ateistának is érdemes megnéznie? Úgy értem, hogy nyílván Sfi-finek tartom a történetet, de attol még lehet, hogy tetszene, egyébként maga a film jó.

 
UmpaLumpa   2015. 08. 22.

Ez a film kábé olyan messze van az eredeti bibliai sztoritól, mint Makó Jeruzsálemtől (hogy stílusos legyek). Megdöbbentő, hogy ezt az egyház hagyta szó nélkül kijönni, és hogy senki nem tiltakozott ellene, főleg, mivel ha utánanéztek, a producerek megszállott New Age fanok, eleve teljesen el akarták torzítani a történetet.


 
totykos   2015. 08. 16.

Csak jelezném az enyhén antiszemtia undertone-t: Jézus egy egyenes fogsorú, hosszú hajú - félreéismerhetetlenül white middle class - hipsztersrác, a papok stb. meg hosszú orrú, enyhén szólva sztereotip kinézetű közel-keleti figurák. Gratulálok!

 
JollyDzsé   2014. 12. 11.

Értem én, hogy Noé után most már sikk elővenni a bibliai sztorikat, de könyörgök! Ezzel a filmmel tudtak beállni a sorba olyan alkotások mögé, mint a Krisztus utolsó megkísértése, a Passió, a Názereti Jézus?! Hogy nem sül le a képéről a bőr egy rendezőnek, amikor összeméri azokat a Jézus-filmeket a saját csöpögős értékelhetetlen izéjével?

Diogo Morgado
Diogo Morgado
Diogo Morgado
Diogo Morgado
Diogo Morgado
Diogo Morgado

A film összbevétele 67 800 064 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéje a bemutató után azonnal felkerült az iTunes Top5-ös listájára.

(kázsé)
 

1965 óta az első film, ami Jézus életének minden állomását igyekszik bemutatni.

(kázsé)
 

A Jézust alakító színésznek, Diogo Morgadonak köszönhető, hogy a "HotJesus" ("dögös Jézus") hashtag trenddé vált a Twitteren.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.