Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Isten fia (2014)

Son of God
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
UmpaLumpa   2015. 10. 09.

legújabb vélemény

0

Ez a film kábé olyan messze van az eredeti bibliai sztoritól, mint Makó Jeruzsálemtől (hogy stílusos legyek). Megdöbbentő, hogy ezt az egyház hagyta szó nélkül kijönni, és hogy senki nem tiltakozott ellene, főleg, mivel ha utánanéztek, a producerek megszállott New Age fanok, eleve teljesen el akarták torzítani a történetet.

 
pisti18   2015. 08. 29.

0

Vajon egy ateistának is érdemes megnéznie? Úgy értem, hogy nyílván Sfi-finek tartom a történetet, de attol még lehet, hogy tetszene, egyébként maga a film jó.

 
totykos   2015. 08. 16.

0

Csak jelezném az enyhén antiszemtia undertone-t: Jézus egy egyenes fogsorú, hosszú hajú - félreéismerhetetlenül white middle class - hipsztersrác, a papok stb. meg hosszú orrú, enyhén szólva sztereotip kinézetű közel-keleti figurák. Gratulálok!

 
JollyDzsé   2014. 12. 11.

0

Értem én, hogy Noé után most már sikk elővenni a bibliai sztorikat, de könyörgök! Ezzel a filmmel tudtak beállni a sorba olyan alkotások mögé, mint a Krisztus utolsó megkísértése, a Passió, a Názereti Jézus?! Hogy nem sül le a képéről a bőr egy rende... több»

A film összbevétele 67 800 064 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéje a bemutató után azonnal felkerült az iTunes Top5-ös listájára.

(kázsé)
 

1965 óta az első film, ami Jézus életének minden állomását igyekszik bemutatni.

(kázsé)
 

A Jézust alakító színésznek, nak köszönhető, hogy a "HotJesus" ("dögös Jézus") hashtag trenddé vált a Twitteren.

(kázsé)
 

A filmből kivágták a Sátánt bemutató felvételeket, mivel a karaktert alakító színész túlságosan hasonlított Barack Obamahoz.

(kázsé)
 

Az Isten fia alapjául a History Channel egy 10 órás minisorozata szolgált, amiből fel is használtak felvételeket a filmhez.

(kázsé)