Ami belül van

It's What's Inside
Érdekességek

2025.02.11 Hedy0809

Végre nem egy szájbarágós, agyatlan sztori

Állati felüdülés, hogy nem gondolkodik helyettem a film, és nem teszi a számba a megrágott, leegyszerűsített, nulla történetet. Végre! A nézőre is bíznak némi agymunkát, pedig a sztori kicsit sem bonyolult. Persze, korunk meséje... Minden az insta, a filter, a like... DE a történetnek nem ez a mozgatórugója. Egy tök átlagos sztori a leírás alapján (nem is értem, miért indítottam el), totálisan kliséhegyeket vártam, és pikk-pakk kialakult egy olyan történet, hogy azt mondtam magamnak... várjunk csak, ezt nézni kellene, hogy értsem, ki kivel van. Ez egy jó film! Frissítő élmény a sok zombi, instant érzelem tömkelege között!

2025.01.11 Török389133

Sokáig nem történik semmi, a végét meg agyonbonyolították, és semmi értelme.

2024.10.06 rkallai318

Katasztrófa. Ennyire még nem szenvedtem meg, hogy végignézzek egy filmet. A végére a fejem is megfájdult. Borzalmas volt számomra a túlzott színes "füves" képi megjelenítés, ez a hashtag/instagram mánia nem az én világom. A sztori pedig valóban egy h... Több

2024.10.14 SzimikeésBéci

Csalódást keltő színészi játék és rengeteg hiba jellemezte ezt a filmet. Egy olyan vonalat követ a történet, mint például az Instagram stb, amivel még nem is lenne baj, de ebben a formában, amit elénk tálaltak, "emberi fogyasztásra" alkalmatlan.

2024.10.04 Zombie

Egész jó lett, amin meglepődtem. Szórakoztató, izgalmas, a karakterek és szereplők mind el lettek találva, a történet pedig szintén érdekes. Összességében ajánlani tudom, főleg ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.