KAOS

A sorozat merész, fekete humorral fűszerezett újragondolásban prezentálja a görög mitológiát. Adott egy látszólag mindenható Zeusz, aki nagyon bizonytalan és bosszúálló, illetve Hádész, Héra és Poszeidón sem a klasszikus alakjukban jelennek meg. Nyomon követhetjük az istenek árulásait és… Több

Forgatókönyvíró: Charlie Covell, Georgia Christou
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2024.08.29. | Netflix (2024.08.29.)

Sorozat áttekintés

Matthew Koon
Fady Elsayed

2024.09.12 luna_green88

Zseniális

Most végeztem mind a 8 résszel, nekem nagyon tetszett, vicces, szórakoztató. Remélem, lesz még pár évad, rég láttam olyat, ami egyszerre érdekel és kikapcsol. Nem mellesleg imádom a görög mitológiát – az eltéréseket betudom művészi szabadságnak –, van ott még bőven alapanyag.

2024.08.30 Kittikornis

Kb. 25 percig bírtam nézni az 1. részt... feladtam. Nincs miről véleményt alkossak, kifejezzek a látottakon, max. annyi, hogy nekem túlontúl szürreális beállítottságú, és ennyi. Köszönöm... Másnak jó szórakozást kívánok hozzá!

2024.08.29 Bernie

Isteneken keresztül mutatnak be nagyon emberi problémákat és tulajdonságokat - végülis így volt az ókori Görögországban is. Szerintem szórakoztató, vicces, nagyon jó alakításokkal, érdemes megnézni.

David Thewlis játszotta Arészt a Wonder Womanben is.Szerző: szarka84

Eredetileg Hugh Grant játszotta volna Zeusz szerepét, de egy időzítési konfliktus miatt visszalépett.Szerző: szarka84