Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Khumba
 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

A valóságban is sokszor lehet találkozni a film alaptémájaként szolgáló ellenérzéssel, mely a főszereplőt jellemzi és ezért sok biztatást nyerhet belőle, aki kívülállónak érzi magát.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Nagyszerű, könnyed hangvételű, üdítő rajzfilm. Vicces,szellemes történet, igazi afrikai hangulat, fülbemászó, Afrikát idéző betétdalok.A képi világ roppant élethű, színes, hangulatos. Izgalmas kalandokkal tűzdelték tele Khumba útját, ötletesen vannak variálva a mellék szereplők,akikkel útközben találkozik, a szélhámos hiénakutyától, a bohókás antilopcsordán, és fehér színű Fekete Sason át, az ütőképes nyúlig és a bolond bárányig mindenféle fura szerzet lakja a szavannát. Az egyetlen ami zavarta, azok a fantáziátlan szinkronizált nevek voltak, Patamama, Struccancs, Ragadúr stb, egyébként nagyon szórakoztató rajzfilm.


 
ElfRider   2015. 06. 18.

Vicces, aranyos kis mese egy kis zebráról és barátjainak kalandjairól. Érdemes megnézni, garantált a szórakozás az egész családnak. Egyedül a mellékszereplők kidolgozottságán látszik egy picit, hogy nem top költségvetésű mese, de ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. A történet és a cukiságfaktor maximális.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.