82% 72 szavazat
Sammy nagy kalandja 2. - Menekülés a Paradicsomból

Sammy nagy kalandja 2. - Menekülés a Paradicsomból

Sammy's Adventures 2: Escape From Paradise
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy… Több

Forgatókönyvíró: Domonic Paris
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Belgium
Premier (HU): 2012.09.27.
 
2019.08.03 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Az első rész még édes és izgalmas kaland volt a teknőssel, bár egy kicsit Némó utánérzete volt a dolognak. De ezt a folytatást kisebb gyerkőcök fogják csak max élvezni. Elég unalmas és az animáció is gyengécske sajnos.

0
 
2018.03.27 NFG

Őszintén szólva ezzel a résszel már nem vagyok annyira megelégedve mint az előzővel, de mégis sokkal jobb mint néhány rajzfilm! Gyönyörű és tanulságos mese!

0
 
2015.07.26 szd91

A tengeri mesék mind mások kicsit, hisz kevés van belőlük. Sok a szín, a látvány, nagyon sokat kihozhatnak belőle, ez itt csakúgy mint az első részben nagyon jól sikerült az alkotóknak. Igazi családi rajzfilm.

0
 
2015.07.22 london2012

Az első rész is aranyos kis mese volt épp úgy mint ez a folyatás. Aranyom fordulatokban gazdag kis mese bátran ajánlom kicsiknek nagyoknak egyaránt a megnézését.

0
 
2015.02.23 Jcsornane

Az első rész után egy szintén remek folytatás nagyon jó kis mese ajánlom mindenkinek. Akinek bejött a Némó nyomában, az ezt is imádni fogja. A karakterek nagyon helyesek, az egész film szerethető, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott.

0

A film összbevétele 23 494 826 dollár volt (imdb.com).

#1