Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
45

Hókirálynő (2012)

Snezhnaya koroleva
Filmadatlap
 
28
Szereplők
1
Vélemények
17
Képek
1
Videók

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Kedves történet és a képi megjelenítése is jó, de nekem mégsem volt teljes, egyszer meg lehet nézni.

 
A Hókirálynő orosz változatában Andersen meséjének egy sziruposabb változatát kapjuk, mely a meseszövés fordulatain túl a szereplők párbeszédében tetten érhető – időnként Coelhót is megszégyenítő – életbölcsességekből is építkezik. Aki kedveli ezt a stílust, élvezni fogja a filmet, aki viszont nem vevő rá, jobban teszi, ha újraolvassa Andersen meséjét. több»
 
Nem igazán tetszett a Jégvarázs, de annak a nagyon kevés családnak, aki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a Hókirálynőt megnézze, annak inkább azt mondanám, hogy sokkal jobban járnak, ha megnézik újra a Disney filmet, még akkor is, ha már herótjuk van a Let It Go-tól. Mivel a Hókirálynőnek van már egy második része is, attól félek, hogy azt sem fogjuk megúszni... több»
 

A Hókirálynő elkészítési munkálatai öt évet vettek igénybe.

(hp )
 

Bár a Hókirálynő hazájában a premierhéten csak 5.16 milliót szedett össze, bevételei a következő hetekben rohamosan nőttek. A film napjainkig 14 millió dollárt kaszált világszerte.

(hp )
 

A Hókirálynő világszerte számos filmfesztiválon mérette meg magát, és kategóriájában több díjat is elnyert.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.