75% 69 szavazat
Justin, a hős lovag

Justin, a hős lovag

Justin and the Knights of Valour
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Valahol egy messzi-messzi királyságban a bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. Az ifjú legénynek, Justinnak azonban minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Apja, Reginald, a királynő főtanácsadója azt akarja, hogy fia a nyomdokaiba lépjen és az ügyvédi pályát válassza. Justin egy nap meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy hirtelen indíttatásból búcsút int mindenkinek és maga mögött hagyva az otthonát elindul, hogy megtanulja a lovagi mesterséget és megkeresse nagyapja elveszett kardját.

Forgatókönyvíró: Stephen Hughes
Ország: Egyesült Királyság, Spanyolország
Premier (HU): 2013.11.14.
 
2017.09.21 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Eléggé sablonos történet, melyet már százszor láthattunk, de a képi ábrázoláson túl van benne valami érdekes. Humorban sem gyengélkedik, ami szintén jót tett a filmnek.

0
 
2015.06.16 cunci

Ez a rajzfilm is elég sablonos mint a többi, de próbál újat mutatni. Egészen jól szórakoztam, mivel a főhős már alapból vicces, egy-elég bamba kinézetű...-magát lovagnak érdemesnek találó fiatal kölyök. Az egyetlen, ami igazán eredeti ötlet volt benn... Több

0

A film összbevétele 19 799 759 dollár volt (imdb.com).

#1