Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Pelyhes - Kalandra fel! (2018)

PLOEY - You Never Fly Alone
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
4
Videók
 
Yosihiro   2019. 02. 11.
Pelyhes

Kicsit félve ültem le nézni ezt a mesét. Ettől függetlenül meserajongó vagyok. Igazából nem fogott meg ez az animáció. Olyan mintha összecsapták volna. Voltak részek melyek aprólékosan ki vannak dolgozva animálva és vannak olyan részek ami egyáltalán nincs. A történet nem rossz. Egy kismadár kalandjait meséli el és a végkifejlet igazán happy end. Ezt szeretem mikor jó a vége. :) Drámai hatást nem érzetem a filmen de meglepő volt hogy Pelyhes elveszítette édesapját. A színekkel és a grafikával meg voltam elégedve de mint írtam voltak azért hibák. Igazából főszereplő Pelyhes volt de Giron élettörténete is kirajzolódik a mesében. A szerelem kibontakozása talán a legjobban eladható "esemény" egy animációban. Itt sikerült szerintem. Ami viszont nem sikerült az talán a betétdalok amik nem illettek a filmbe. Főleg az egyik Magyarul szól aztán egy Angol ének jött. Ez nagyban lehúzta ezt az animációt! Összességében egy kedvelhető kis mese talán többször is megnézhető, de maradandó élményt nem fog bennünk hagyni. Talán egy 2. résszel feljebb vihetik ezt a nivót! Üdv Yosiu

 
Bocipulman   2019. 02. 16.
A gyerek véleménye a lényeg.

Olvastam egy-két kritikát erről a katasztrófa filmről, de egyik sem említette a nyomasztó hangulatát melyben végig azon aggódhatunk ki mikor hal meg, eszi meg a sólyom vagy a róka, fúl vízbe, zuhan szakadékba vagy vadásza le egy macska esetleg végez vele a fagy halál. Hozzá teszem ez volt az első film amit a négy éves lányom csendben (elejétől a végig !!) megnézetett és mikor megkérdeztem hogy tetszett a mese? "Nagyon tetszett" volt a válasz. Ezen a mesén nem fogsz nevetgélni az biztos, nem vidám vagy vicces a gyereket mégis lenyűgözte!


 
kasztni   2018. 10. 17.

Nagyon aranyos kis mese, szerintem az egyik legjobb, ami az utóbbi időkben készült, ráadásul nagyon mély tartalmi mondanivalója is van. Imádtam. Csakis ajánlani tudom!

 
eviestan   2018. 10. 16.

Őszintén szólva, nekem egy kicsit lapos volt a történet, mintha már nem is egyszer láttam volna ezt a vásznon. Minden esetre szerintem egyszer simán meg lehet nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.