Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Kleopátra
Leonor Varela
Leonor Varela
Billy Zane
Leonor Varela
Leonor Varela
Leonor Varela
Timothy Dalton
Leonor Varela
Leonor Varela
Leonor Varela
 
danny   2016. 09. 18.

legújabb vélemény

Amondó vagyok, hogy a kevesebb több lett volna, sok olyan jelenetet láttam, amiket szerintem simán ki lehetett volna vágni. Ez dobott volna a dinamikáján. Zane és Dalton alakításai teljesen jellemtelenek, de elhiszem, hogy nem kaptak valami sok instrukciót. Egyszer meg lehet nézni.

 
RókaÚr   2016. 03. 07.

Mielőtt azt gondolnátok, nem olyan monumentális és legendás, mint a Taylor féle változat. Bár látszik, hogy ezt a szintet szerették volna megütni, de ez annyira nem jött össze. Inkább vontatottnak mondanám és inkább hasonlít egy szappanoperára, szóval nagyon minimális a történelmisége. Előre szóltam :)


 
Henk   2015. 05. 14.

Fogalmam sincs, hogy bukkantam rá, bár nem bántam meg, kicsi csalódott vagyok. Egyszerűen nincs egy emlékezetes pillanata a sem a filmnek, amiért érdemes lenne még egyszer megnéznem. Tudtommal vannak nagy elődjei ennek a koncepciónak, amelyek eléggé sikeresek, lett volna mi után nyúlni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.