70% 63 szavazat
Kleopátra

Kleopátra

Cleopatra
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Családi viszály dúl Egyiptom trónja körül, s Ceasarra vár a feladat, hogy Ptolemaiosz és két nővére között igazságot tegyen. Kleopátra minden fortélyát beveti Róma imperátorával szemben, és szépségével elcsábítja a férfit. Ám Ceasart haza szólítja a kötelessége és rövid időn belül megszilárdítja hatalmát az ellene forduló szenátusban. Népszerűsége csúcspontján meghívja Kleopátrát Rómába, ahol a nép ellenségesen fogadja. Cserébe Egyiptom uralkodónője bemutatja Rómának titkolt gyermeküket, Ptolemaioszt és arra kényszeríti Ceasart, hogy a Capitoliumban ismerje el fiát.

Forgatókönyvíró: Anton Diether, Stephen Harrigan
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.06.29.

Sorozat áttekintés

1. évad (1999) - 1 epizód
Leonor Varela
Leonor Varela
Billy Zane
Leonor Varela
Leonor Varela
Leonor Varela
Timothy Dalton
Leonor Varela
Leonor Varela
Leonor Varela
 
2016.09.18 danny

legújabb vélemény

Amondó vagyok, hogy a kevesebb több lett volna, sok olyan jelenetet láttam, amiket szerintem simán ki lehetett volna vágni. Ez dobott volna a dinamikáján. Zane és Dalton alakításai teljesen jellemtelenek, de elhiszem, hogy nem kaptak valami sok instrukciót. Egyszer meg lehet nézni.

0
 
2016.03.07 RókaÚr

Mielőtt azt gondolnátok, nem olyan monumentális és legendás, mint a Taylor féle változat. Bár látszik, hogy ezt a szintet szerették volna megütni, de ez annyira nem jött össze. Inkább vontatottnak mondanám és inkább hasonlít egy szappanoperára, szóval nagyon minimális a történelmisége. Előre szóltam :)

0
 
2015.05.14 Henk

Fogalmam sincs, hogy bukkantam rá, bár nem bántam meg, kicsi csalódott vagyok. Egyszerűen nincs egy emlékezetes pillanata a sem a filmnek, amiért érdemes lenne még egyszer megnéznem. Tudtommal vannak nagy elődjei ennek a koncepciónak, amelyek eléggé sikeresek, lett volna mi után nyúlni.

0