Mamma Mia!

Mamma Mia!

2017.12.30 authorgirlll

Imádom a dalokat és a színészek is zseniálisak. Néha már zavart a kommunikáció hiánya és a melankolikus dalok tömege. A szerelmi szál nagyon szépen sikeredett és imádom a Voulez-vous-t

2017.08.27 Plisetsky

Kissé gyorsan halad a történet, emellett a karakterek sokszor túljátszották magukat, viszont az egésznek ilyen volt a stílusa. Emellett eléggé Görögországos volt, ezért is volt szörnyen hangulatos. A zenéket ebben hallani sokkal jobb volt és szörnyen... Több

2016.08.29 GaraiV

Könnyed, laza, igazi kikapcsolódást adó film. Nagyon jó a zenéje, hangulatos és kellemes. A színészek profik, hozzák a formájukat. Többször is nézhető film.

2016.10.09 niky86

A musical és az ABBA szerelmeseinek kihagyhatatlan a Mamma Mia! Nekem nagyon tetszett a film, kedves történet, kiemelkedő, profi színészekkel, remek slágerekkel. Ajánlom!

2017.07.04 gerda

Kedves kis film, vidám hangulatú a sok énekléstől, kikapcsolódásnak elmegy. Néhol talán egy kicsit unalmasnak mondanám, de ettől független egyszer jól lehet rajta szórakozni.

2017.02.17 tilino

Jó hangulatú, vidám, kellemes film, nagyszerű jelenetekkel, zenével, tánccal, karakterekkel. Meryl Streep nagyon beleillik a filmbe, sokoldalú, hiteles, nagyszerű színésznőnek tartom. Érdemes megnézni akár többször is

2015.10.29 dubzsu

Nagyon jó hangulatú, jó kedvre derítő film, örök slágerekkel, tehetséges színészekkel, magával ragadó történettel. Ajánlom mindenkinek aki egy jó kikapcsolódásra vágyik.

2016.02.02 Cirmici

Elég régi, de szerintem nagyon jó feldolgozás. Jó kedvre derítő, igazi klasszikus slágerek megszínesítik az egész filmet. Szuper ABBA számok, lehet ezért is ilyen jó.

2015.11.05 Katalin21

Szeretem a slágereket, a zenéket, így persze ezt a filmet is, Mindennap meg tudnám nézni, a szereplők is nagyon jók, mindenki benne van aki ide illik. Görög sziget pedig a legjobb helyszín választás.

2021.07.21 Léna Virág

Család, szerelem, titok, humor, dráma, minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell, a zenék nagyon jók.

2015.11.07 notimoni

Aki szereti a musicaleket és/vagy az ABBA-t, annak kötelező :) Laza, bármikor megnézhetős film.

2015.11.19 Sipos Csongor

jóindulatú filmecske, igazán rosszat nem tudnék mondani róla, más kérdés, hogy jót se... Nézhető és aranyos, de úgy istenigazából semmi több. Nem igazán fogott meg benne semmi

2018.03.29 Rowena430

Szórakoztató és humoros, zseniálisan rakták bele a dalbetéteket. A színeszek fantasztikusak, és a látvány is magáért beszélt. Többszöri újranézésre is szórakoztató és élvezetes tud lenni.

2024.06.13 m.fanni96

Ez a film egy igazi örömforrás, tele ABBA-dalokkal, amiket nem tud nem dúdolni/énekelni az ember. A csodálatos görög szigeten játszódó történet szívmelengető és szórakoztató, a színészi alakítások pedig igazán felejthetetlenek. Garantáltan jókedvre derít mindenkit!