Egészen érdekes feldolgozás. Nekem általában nem jönnek be az éneklős, zenélős, "jaj de vidámak vagyunk", műmosolyokkal teli filmek, de ez kifejezetten tetszett. Mondjuk lehet, hogy csak az ABBA számok miatt :)
Tetszett, de a legjobb benne hogy a cselekményt nem húzzák el, hanem hagyták szépen-folyamatosan kibontakozni. Kikapcsolódásra tökéletesnek találom, hiszen el lehet vele ütni az időt és élvezhető is.
Régi film, de szerintem soha nem megy ki a divatból. Imádom a zenéket és az a gyönyörű Görög táj elképesztő. Vicces és aranyos, cuki kis történet és csak ajánlani tudom!
Aki szereti az Abba slágereket, annak kötelező darab. Szerintem remek kis musical-vígjáték, nagyszerű színészekkel.
Nagyon szereti a családom! Eszméletlen jó musical lett! :) Minden megvan benne, ami ennek a műfajnak a sajátja, és amitől jó lehet.
Csak azoknak ajánlom, akik szeretik a muscial filmeket, vagy az ABBA-t, vagy mindkettőt, egyébként nagyot fogtok csalódni benne, amúgy meg szórakoztató kis film. :)
Nagyon szeretem ezt a filmet, nagyon jól összehozták a dalokat a filmmel! Jó színészek vannak benne!
Egyik kedvenc filmem, mert szeretem a musicaleket. Az ABBA legjobb számait tartalmazó, izgalmas film.
Vicces és szórakoztató :D A dalok nagyon szuperül sikerültek. A színészek remekül játszanak benne. Könnyed és humoros. Mindenkinek ajánlom :D
Pierce Brosnan volt az egyetlen gyenge pontja a filmnek, mert ő annyira nem tud jól énekelni, de amúgy bájos film.
Egész jól sikerült ez az alkotás, a helyszín csodálatos a színészek alakítása meggyőző, jól énekelnek! Annak fog tetszeni aki szereti a musical-eket!
Hiába a szereplői gárda, mégis valami nagyon hiányzott a filmből, nekem csalódás volt. Végig csak énekeltek, alig történt valami. Nem is néztem meg többet újra.