Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
Videók
Marvin szobája
Meryl Streep
Meryl Streep
Leonardo DiCaprio
Diane Keaton
Robert De Niro
Meryl Streep
Leonardo DiCaprio
Diane Keaton
Leonardo DiCaprio
Hal Scardino
Gwen Verdon
Meryl Streep
Diane Keaton
Leonardo DiCaprio
 
u.ancsa   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

Magáért beszél...

Már a szereposztás alapján kiderül, hogy rossz film nem lehet. Sok embernek unalmas lehet a történet, viszont, ha valaki megérti, nagyon mélyen tudja érinteni. Megható sztori, életszerű cselekmények.

 
Zsceeeka   2015. 04. 20.

Megkapó dráma a két testvérről, a női főszereplők alakítása kiemelkedő (nem véletlenül díjazták mindkettőjüket érte). Nem érdemes kihagyni, érettebb nézőknek ajánlott.


 
Loborg   2015. 09. 24.

Leonardo DiCaprio egyik korai munkája, de mégsem ő lényeg a történetben, hanem a női főszereplők, akik mindketten nagyon jól játszanak. Megható és aranyos családi dráma.

 
Adepto   2016. 01. 27.

A szereposztás egészen elképesztő ebben a felkavaróan megkapó filmben, amely nagyon sok olyan témát és emberi kapcsolatot boncolgat, amelyekkel talán a legtöbb ember már egyszer találkozott élete során és döntéshelyzetbe került. Azoknak ajánlanám, akik szeretnek elgondolkodni az általuk látottakon és nem félnek attól, hogy egy kissé jobban igénybe veszi a lelküket a film.

A film összbevétele 12 782 508 dollár volt (imdb.com).

 

Hume Cronyn utolsó mozifilmje.

(dulkap)
 

Diane Keaton szerepére olyan nevek merültek fel korábban, mint Sigourney Weaver, Anjelica Huston és Kathleen Turner.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.