Imádtam! Pont ez a gond a mai világgal... minden szó szexista, rasszista, homofób, meg ki tudja mi még, akkor is, ha csak véletlenül kicsúszik az ember száján. Ez a sorozat vicces, energikus, nagyszájú és pezsgő. Üdítő színfoltja a mai, erőszakosan érzékenyített iparnak! Semmi extra, csak az alaphumor... 4 barát élete, viszontagságai, csípős humora és nagy-nagy szája. Kicsit Válótársak-szagú (én azt is imádtam!). Nem feltétlenül kell neki több évad, sok mindent nem lehet kifacsarni a témából, de egynek tökéletes és szuper szórakozás!
A vizuális megjelenítés szép volt, de a cselekmény néha kiszámíthatóvá vált. Hiányzott belőle az a bizonyos plusz, ami igazán emlékezetessé tette volna. Ilyen szokásos Netflix-conent, megnézed, és mész tovább.
Ez a sorozat egy igazi tükör a mai férfiaknak. A négy barát küzdelmei és önreflexiói egyszerre voltak viccesek és elgondolkodtatóak. Különösen tetszett, ahogy a hagyományos férfiszerepek kérdőjeleződtek meg.
Remekül bemutatja, hogyan próbálnak a férfiak alkalmazkodni a változó társadalmi normákhoz. A karakterek küzdelmei és dilemmái nagyon ismerősek voltak. Alapvetően egy szórakoztató darab, nekem nem okozott csalódást-
A történetvezetés néha vontatottnak tűnt, és nem minden poén landolt úgy, ahogy kellett volna. Bár voltak erős pillanatok, összességében nem ragadott magával. Szerintem ha ezt most kihagyod, azzal túl sokat semmiképp nem veszítesz.
Őszintén szólva, nem tudtam azonosulni a szereplőkkel. A történet számomra túlzottan sztereotipikus volt, és hiányzott belőle az eredetiség.
Hasonló sorozatok
A sorozat humora friss és aktuális volt. A modern férfiasság kérdéseit könnyedén, mégis mélyen boncolgatta. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a társadalmi témákat feldolgozó vígjátékokat.
Nem láttam a sorozatot, de a bemutatót igen. A Netflixen ezt a forgatókönyvet már háromszor is megcsinálták: 1. Alfa hímek. 2. Férfias férfiak. 3. Mai férfiak. És nem ez az első eset, amikor képkockáról képkockára ugyanazt leforgatták. Pl. Bűnös vágy vs. Végzetes csábítás. Ez mire jó? Miért jó? El tudja nekem ezt magyarázni valaki?