51% 42 szavazat
Mindent a szépségért

Mindent a szépségért

Beautiful
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mona (Minnie Driver) szép lány, aki egész életét egy cél érdekében rendezi be: egyszer szépségkirálynő, Miss America akar lenni. Önzősége is ebből fakad, kevés barátja bírja ki éveken át sztárallűrjeit. Gyerekkori barátnője, Ruby (Joey Lauren Adams) nővérként dolgozik és Monában látja az ő elvesztett sanszának kárpótlását. Mona gyermekét is sajátjaként neveli, hiszen a gyermekanyát kizárnák a versenyekről. A győzelem érdekében Mona nem riad vissza a keményebb eszközöktől sem, de botrányaiból rendre kisegítik. Végre megnyeri a Miss Illinois címet, irány az álomverseny Amerika legszebb lányának címéért...

Rendező: Sally Field
Író: Jon Bernstein
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2007.09.18.
Minnie Driver
Minnie Driver
Kathleen Robertson
Minnie Driver
Joey Lauren Adams
 
2017.10.14 michal

legújabb vélemény

Én nagyon élveztem és mélyen megérintett a téma, szerintem nagyszerűen ábrázolja a külsőségekre helyezett túl nagy hangsúlyt, ami persze aktuális napjainkban is. Imádtam ezt a filmet és csakis ajánlani tudom!

0
 
2015.04.29 Zsofi821

Érdemes többször is megnézni a filmet, mert mindig mutat újat, és felfedez benne az ember olyan dolgokat, amik előzőleg fel sem tűntek. Igazán egyedi és kreatív filmnek tartom, a karakterek sokszínűek. Senki sem tökéletes, de megpróbál az lenni. :-)

0
 
2016.05.20 Face

A morális mondanivalója nagyon is lényeges, de annyira a szájbarágós, hogy szerintem ez borzasztóan elrontja az egész történetet. Máskülönben egész jó alakításokat lehet látni és a könnyed humora is meg tudott néhol nevettetni. Egy korrekt film, de sajnos nagyon felejthető.

0

A film összbevétele 3 060 963 dollár volt (imdb.com).

#1