49% 33 szavazat
Misztikus játék

Misztikus játék

Mazes and Monsters
Filmadatlap
1
Vélemények (1)
16
Szereplők (16)
1
Képek (1)
Videók
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet az amerikai Grant Universityn játszódik, ahol egyetemistákból álló baráti társaságok szerepjátékot játszanak. Az egyik ilyen társaságnak sikerül eljutnia a játék kilencedik szintjére, amikor a harmadik játékos rejtélyes módon eltűnik. Robbie, akit éppen a játékszenvedélye miatt tanácsoltak el egy másik egyetemről, szintén a kilencedik szinten áll, így vele kiegészül a társaság. J.J. azonban már nem elégszik meg a játék nyújtotta izgalmakkal, s valódi helyszínen akarja folytatni a játékot. Váratlanul azonban Robbie is eltűnik. Társai a játék szabályai és a valódi események nyomán próbálják megtalálni, de vajon hol ér véget a játék és hol kezdődik a nyomasztó valóság?

Forgatókönyvíró: Tom Lazarus
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1982.12.28.
 
2016.10.04 zoleykrajcsi

legújabb vélemény

Tom Hanks és Kevin Peter Hall játéka, valamint a nagyon ütős filmzene sokan mentett azon, hogy ne pontozzam le a Misztikus játék-ot. Maga a film unalmas, furcsa, nem igazán jön át, mit is akar valójában mondani.

0
 

Jeffe könyve a ’70-es években felröppent városi legendán, a „fűtőcső incidenseken” alapult. Egy 16 éves fiú 1979 végén eltűnt és mivel D&D-zett, így elkezdtek pusmogni róla, hogy a sulija alatt lévő fűtőcső-hálózatban veszett el, ahová szerepjátékozni járt a haverjaival. Szerző: Archívum

#1
 

Ez volt Tom Hanks első főszerepe.Szerző: Archívum

#2
 

A vezető operatőr , a neve alapján feltehetően magyar származású. Szerző: Archívum

#3