Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
Videók
Mókás arc
 
indingo   2019. 02. 04.

Aki kedveli a zenét, a táncot, a divatot és könnyed romantikát bátran nézze meg ezt az 1957-ben készült filmet. A történet egyszerű, de kárpótolja a nézőt az ötletesen bemutatott párizsi nevezetességek és persze a fantasztikus főszereplők. Audry Hepburn finom törékeny és fantasztikusan táncol. Fred Astaire-t pedig nem a kimondottan vonzó férfiassága miatt kedveljük, hanem az olyan természetes könnyed játékáért ami miatt még el is hisszük hogy belé lehet szeretni.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon édes, kedves, bájos kis film. Audrey Hepburn-nek nem ez a legjobb filmje, de azért nagyon élvezhető, szórakoztató, és romantikusoknak kötelező. A ruhák meg... húha.


 
Potoczkie   2016. 12. 30.

Imádom ezt a filmet, egyszerűen tökéletes, gyönyörű! Audrey Hepburn maga a tökéletes színésznő, nincs nála jobb! Bájos filmecske, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kellene.

 
Összességében, a Mókás arc még ma is szórakoztató! Kortól és nemtől függetlenül bárkinek tetszhet, de vigyázat! Aki nem szereti a musical jellegű filmeket, annak ez sem fog tetszeni! Ellenben, aki szeret színházba járni, és szereti a zenés-táncos darabokat, vagy csak kíváncsi egy régimódi romantikus filmre, annak kifejezetten jó választás lehet a Funny Face.
 
Ne várjunk túl sokat ettől a bájos kis filmtől, és akkor nem fogunk csalódni benne, egyszerűen csak engedjük, hogy átáramoljon rajtunk ez édes romantikus semmiség, és nagyon jól fogunk szórakozni rajta.

7/10 több»
 

Amikor a produkció zárószámát vették fel (a He loves, she loves című dalt), már hetek óta esett az eső és Audrey Hepburn ebben a jelentben egy méregdrága fehér szatén tánccipőt viselt. Ezért kilenc párat készítettek el belőle, mert a sárban állandóan bepiszkolódott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Richard Avedon fényképész (akiről Fred Astaire figuráját mintázták) készítette az összes fényképet Audrey Hepburnről, amelyek a filmben is megjelennek. Utánna hosszú ideig ő maradt a színésznő fényképésze.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az 57 esztendős Fred Ataire korábbi filmbéli partnernőjével Leslie Caron-nal kialakult viszonya miatt a Mókás arcban a forgatókönyvírók úgy rendezték a dolgokat, hogy a két főszereplő között sem csók, sem érzelmes összebújás nem történt. A köztük lévő románcot csupán a zenés számok és a táncok testesítették meg.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.