Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
6
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
lejov   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Aki már élt abban az időben, nagyon át fogja tudni érezni a filmet. Hihetetlen, hogy az emlékek milyen erős érzéseket tudni felidézni. Most is kiráz tőle a hideg!

 
Kovacs   2020. 09. 10.

A katartikus jelenetektől a humorosakig, melyek széles mosolyt csalnak az arcokra, ebben a dokumentumfilmben minden benne volt. Le a kalappal az alkotók előtt, nagyszerű munkát végeztek. Azt hiszem, ezt a filmet minél több embernek látnia kéne, és ta... több»


 
Zoltán   2020. 08. 01.

Alaposan fel tudja kavarni az érzéseket a film, de a drámaiság mellett megpróbál szórakoztatni is. Nem csak a rendszerváltó generációnak ajánlott!

 

A film díszbemutatóját 2020. szeptember 8-án tartották az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

(hp )
 

A film a rendszerváltás harmincadik évfordulójára készül.

(hp )
 

A filmben egykori határőr ezredesek is megszólalnak, köztük Bella Árpáddal és Harald Jägerrel.

(hp )
 

A Nincs parancs alapjául annak a Kurt Werner-Schulz emléket állító Határeset című rövidfilm szolgált, akit a Vasfüggöny utolsó áldozataként tartanak számot.

(hp )
 

A filmalap 5,6 millió forinttal támogatta a produkciót.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.