(Hupka Adrián)A sorozat kilenc stresszes életű városlakót követ nyomon, akik egy wellness-központban szeretnének kikapcsolni, és megtalálni az utat egy jobb élethez. Viszont ennek a kilenc idegennek fogalma sincs arról, mi van készülőben.
(Hupka Adrián)Többször ki akartam kapcsolni, de érdekelt a vége. A pszichológiai fejtegetések és rádöbbenések viszont nagyon tetszettek.
A Hulu streamingszolgáltató nem feltétlen tartozik a legnépszerűbbek közé, de ezzel a sorozattal most kitett magáért. A Kilenc idegen egy egyszerű, de sok potenciállal kecsegtető alapötlettel indul: az a bizonyos 9 ember épp életük mélypontján van, e... Teljes kritika
Jól indul a sztori, és a szereplők is jól játszanak, de a végére ellaposodik az egész. Egy másfél órás filmben tökéletesen össze lehetett volna sűríteni ezt a 8 részt.