A sorozat kilenc stresszes életű városlakót követ nyomon, akik egy wellness-központban szeretnének kikapcsolni, és megtalálni az utat egy jobb élethez. Viszont ennek a kilenc idegennek fogalma sincs arról, mi van készülőben.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés

A kép forrása: Hulu
Nekem tetszett. Jók és életszerűek a karakterek, a történet is, úgyhogy nekifogok a második évadnak is.
A Hulu streamingszolgáltató nem feltétlen tartozik a legnépszerűbbek közé, de ezzel a sorozattal most kitett magáért. A Kilenc idegen egy egyszerű, de sok potenciállal kecsegtető alapötlettel indul: az a bizonyos 9 ember épp életük mélypontján van, e... Teljes kritika
Jól indul a sztori, és a szereplők is jól játszanak, de a végére ellaposodik az egész. Egy másfél órás filmben tökéletesen össze lehetett volna sűríteni ezt a 8 részt.
Már a sorozat legelején belecsapnak a készítők a lecsóba. Az utazó embereken keresztül mutatják meg, mire is számíthatunk és milyen problémák miatt döntöttek amellett, hogy igénybe veszik a majdnem wellness intézmény szolgáltatásait. Vannak karakterek, akik már az elején összerúgják a port, de olyanok is, akik egy húron pendülnek. Aztán a szálak gyorsan összekuszálódnak és természetesen annak rendje és módja szerint el is szabadul a pokol. Sajnos azért vannak itt üresjáratok és némelykor akadnak hiányosságok is. A szereplők és azok tragédiái csak lassacskán kerülnek a felszínre, amivel fokozatosan adagolták a feszültséget az alkotók, de számomra kevésbé tudták mindezt szórakoztatóan tálalni. Sikerült ugyan megtalálni az egyensúlyt a dráma és a szórakoztatás között, de nálam mégsem ütött akkorát, mint amire előzetesen számítottam.